Vinagram'ı Beklenilen Tarihten Önce Tüm Türkiye'ye

Vinagram
27-08-2015, 18:16   |  #1  
Vinagram avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2015

Türkiye'nin beklediği haberlere konu olduğu Vinagram.com'u açmış bulunmaktayız.Umarız kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine ulaşabiliriz.Gelelim merak edilen sorulara;

Vinagram'ı Nasıl Kullanacağız.
Vinagram'ı sitenin sol üst köşesinde Video Gönder Seçeneğinden videolarınızı bize gönderebilirsiniz.

Vinagram'ı Neden Kullanmalıyım?
Vinagram'ın desteklediği özellikleri görebileceksiniz.Mesela +18 Pornografik içerikler barındırmayacak.Her yaşa uygun olacak.Üstelik Vinagram'da en çok beğenilen takip edilen filmlerin,dizilerin,yabancı dizilerle ilgili tüyoları öğrenebileceksiniz :)

Vinagram'a Yüklediğimiz Videolar İçin Kazanç Elde Edebilecek miyiz?
Evet.Kazanç elde edebileceksiniz.Paylaştığınız Her Video için bir kerelik hediye olarak Kazanç elde edebileceksiniz. 300.000 Beğenmeye Vinagram.com size 1.000 TL'lik Çek verecektir.

Vinagram'da Paylaştığınız Her Video Yayınlacak mı?
Vinagram'a göndermiş olduğunuz videolar incelendikten sonra yayına girecektir.Böylelikle illegal içerikleri elimizden geldiği kadar engellemeye çalışılacaktır.

Vinagram.com'da Gönüllü Çalışmak İstiyorum. Çalışabilir miyiz?
Evet.Bizden çalışmanızdan mutluluk duyarız. Alımlar için myevrenngmail.com adresine aşağıdaki şablon halinde iletişimde bulunabilirsiniz.

Adı ve Soyadı:
Doğum Tarihi:
Doğum Yeri:
Öz Geçmişi:
Daha Önce Çalıştığı Resmi Firmalar:
PHP Kodlamasında Profesyonel mi:
İletişim E-Postası:
İletişim Telefon Numarası:
İletişim Telefon Numarası-2 :


En çok merak ettiğiniz soruları açıklamış bulunmaktayız. Bizlere Destek Vermek İçin Sitemizde En Sevdiğiniz,Beğendiğiniz,Başkalarınında görmesini istediğiniz videoları bizden paylaşabilirsiniz.Bize gönderin.Bizde videonuzu inceledikten sonra yayına sokalım.