Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Vista'yı Windows 7'ye Yükseltme

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Şub 2012  19:59

Alıntı: Kara Şövalye09.02.2012 18:22:27Alıntı yapılan Mesaja git
Crackli ve orijinal ? Siz kendinizi kandırmaya devam edin korsan ürünlerle değişen hiç bir şey yoklarla.  :)
kardeşim yanlış anlama beni şimdi, sizi kızdırmak namına bişey konuşmak değil maksadım / sanki çok büyük iş yapmışsınız gibi gururlana gururlana söylemenize hayrett ettim / yahu adam seni düşünerek al senin olsun paşa senin olsun diyor sen ona bozuk atıyorsun sanki / senin onurunu veya gururunu yükseltecek bişey değilki bu / olay  AYNISI  olmasıdır / aynı güncellemeyi sen parayla satın alıyorsun arkadaşlarda sana '' parayla alma al sana ben temin edeyim diyor. / olay bu be kardeşim / bunda burun kıvırmanızı gerektiren bi tavır yok ki. !!
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  10:26

Arkadaşın temin etmek istediği şey korsan bir ürün ve ben ne diye gidip korsanını alayım ? Üreticisinin bi emeği hakkı var işte parasını hak ediyorsa gider paramla alırım, kefenin cebi yok nasılsa.
Eğer tanrının kanını akıtırsan insanlar inanmaktan vazgeçer, suya kan bulaşınca da köpekbalıkları saldırır.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink11 Şub 2012  00:38

Korsan ürüne destek  vermeyin demiyoruz ama Herşey korsan olursa bundan bir fayda gelmez.

Her nekadar korsana hayır desemde kişisel kullanımlarda evet diyorum ama 1-2 programım  korsan onlarda  evde kullandığım  biri video dönüşrürücüm elim alıştığından  ücretsizide  bilgisayarda var diğeri ise mecburen MDB için Microsoft ofis. open offisimde kurulu.

Arkadaş kendine hırsızlık damgasını yedirmek istemiyorsa bu onun hakkı.
Hiç değil Birazda  siz orijinalinden almayı deneyin yılda 1 programa 5-6$ ödeyin yeter  bakın nasıl bir fark var.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
Windows XP'yi Vista'ya yükseltmeHafiye 3 17 May 2011  12:23
 Vista'dan Windows 7 'ye Yükseltmezfrlpr 1 08 Nis 2010  00:02
 vista dan windows 7 ye yükseltme ile ilgili.ekinozan 1 22 Mar 2010  18:27
 Vista'yı bırak, Windows 7'ye bak!CHIP Online 8 18 Kas 2008  16:24
 Windows XP ve Vista'yı Win 7'ye dönüştürünCHIP Online 8 27 Ağu 2009  00:16
Bu sayfa 0,76 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu