voip ile görüşme yaparken....?

ARDAEMİR35
10-11-2014, 02:57   |  #1  
ARDAEMİR35 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2014

slm   arkadaslar şimdiden  teşekürederim yardımlarınızdan dolayı...

benim kullanmakta bulundugum voip sistemim var  .. kullandıgım program  VOİP SOFT CLİENT diye bir yazılım    ...  ben bu program üzerinden görüsme yapıyorum bilgisayarımdan  ...

    karsımda görüsme yaptıgım kisinin telefonda basmısoldugu  "TUSU  KODU NASIL ÖGRENE BİLİRİM "  bunun için var olan ayrı bir yazılım  proram   varmıdır ... ayrıca voip için    xlife  ve eyebeam  programlarıda kullanıyom..

Sistem Bilgilerim
Emrah Erçelebi
23-12-2015, 02:23   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

arda hocam kolay gelsin.ben internet sitelerimde (www.boschmerkezservis.net  www.bekomerkezservisi.net www.siemensmerkezservisi.net www.arcelikmerkezservisi.netwww.indesitmerkezservisi.netwww.demirdokummerkezservisi.netwww.vestelmerkezservisi.netwww.samsungmerkezservisi.netwww.profilomerkezservisi.netwww.regalmerkezservisi.netwww.altusmerkezservisi.netwww.electroluxmerkezservisi.net)ki numarayı da voip üzerinden alıyorum ve 0850 441 22 11 numaralı hattı kullanıyorum.Bilgisayarıma Zoiper diye bir program yuklettim ve ayarlarını yaptırdım.konuşma kaydına kadar her şeyi görüp saklıyabiliyorum.tavsiye ederim.