CHIP Forum
Haber
İnceleme
Makale
CHIP TV
Galeri
Kategoriler
Forum
Canlı Yayın
Konu Seçenekleri

Windows 7 Creative Sound Blaster Audigy 5.1 Sorun

Yeni Üye
UID
74955
Mesaj
8
Kayıt
03 Haz 2008

Kişisel Sayfası
Engelle

24 Eki 2009 18:14     #1
Arkadaşlar Windows XP de sorunsuz olarak kullandığım Creative Sound Blaster Audigy 5.1 ses kartım ve yine creatice 5.1 ses sistemim war. Windows 7 ye yükseltme yaptım güncelleştirmelerinide yaptım. Bir çok driver denedim ki bunların arasında resmi olanıda mevcut ama bir türlü sorunumu çözemedim. Sorunum ise şu sadece sağ sol speakerdan ses alabiliyorum. Diğerleri tamamen iptal. Ayarlardan 5.1 olarakta seçili ama hiç bi şekilde sonuç değişmiyor. Lütfen yardım edin. Bekliyorum.
 
Bildir
Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Yeni Üye
UID
155838
Mesaj
4
Kayıt
09 Kas 2009

Kişisel Sayfası
Engelle

09 Kas 2009 22:10     #2
Arkadaşım rar şifresi yanlış mı yoksa ben mi açamadım  .. bende işe yaramadı programı açamadım. . yardımcı olurmusunuz
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Yeni Üye
UID
155838
Mesaj
4
Kayıt
09 Kas 2009

Kişisel Sayfası
Engelle

09 Kas 2009 22:18     #3
Ayrıca webcam ı de çalıştıramamdım windows 7 de. piranha webcamera kullanıyorum  Xp de sorunsuzca kullanıyordum. Fakat 7 de çalışmıyor yardımcı olursanız çok makbule geçer.
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Yeni Üye
UID
155838
Mesaj
4
Kayıt
09 Kas 2009

Kişisel Sayfası
Engelle

10 Kas 2009 16:22     #4
windows 7 de piranha    web camera mı çaılştıramıyorum. ACİL YARDIM !!!!!
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Denetmen
REP: 533, 3,59
UID
131823
Mesaj
6541
Kayıt
30 Nis 2009

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

10 Kas 2009 16:31     #5
highwaytr 10 Kas 2009 16:22
windows 7 de piranha    web camera mı çaılştıramıyorum. ACİL YARDIM !!!!!
http://www.chip.com.tr/blog/osmanbagcevan/webcam-yazici-calismiyor-windows-7-de_4101.html
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Yeni Üye
UID
46812
Mesaj
26
Kayıt
12 May 2007

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası
Engelle

13 Kas 2009 23:49     #6
orjinal driverı bende işe yarıo :S
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Yeni Üye
UID
6716
Mesaj
11
Kayıt
12 Oca 2005

Kişisel Sayfası
Engelle

23 Kas 2009 01:01     #7
Arkadaşlar Windows 7(64 bit için denendi) Audigy 5.1 Desteği için Creative'in sitesinde Beta sürücüleri yükleyebilirsiniz. Sürücüler beta olmasına rağmen bende işe yaradı:
Link : http://support.creative.com/Prod ... tName=Sound+Blaster
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Yeni Üye
UID
160918
Mesaj
13
Kayıt
21 Ara 2009

Kişisel Sayfası
Engelle

03 Nis 2010 14:41     #8
Ben W7 yükledim 5+1 sistem var Hoparlör-Yapılandır Ayarlarında Sadece STEREO var Dİğerleri Yok nu Eklemek İçin Ne Yapmam Gerek Yardımcı Olursanız Sevinirim
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Yeni Üye
UID
160918
Mesaj
13
Kayıt
21 Ara 2009

Kişisel Sayfası
Engelle

08 Nis 2010 18:32     #9
Hiç Bilgis Olan Yokmu YAv 1Haftadır Dolaşmadığım Site KAlmadı...!
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Üye
UID
29467
Mesaj
444
Kayıt
06 Nis 2006

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası
Engelle

21 Eki 2010 13:36     #10
bende de bass çalışmıyor soket deiştirince çalıyor tabi oda berbat bi kalitede
aynı ses kartından var 
yalnız 5+1 set basit bi sistem

bir dekullandığınızplayer in ses ayarlarına bakın WMP windows ses ayarlarını kullanıyor olabilir..
yada winamp 5+1 plugin bulabilirseniz deneyin ama onsuz da çalabilirsin. option >preferencess>output>directsoundoutput bunu seçip confiure dicen "allow hardware acceleration" yanına bi tick koy. .(
 
Son düzenleme: freekays ~ 21 Eki 2010 13:40
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla