selam sayin arkadaslar benimde bir sorum olacakdi bu windows 7 ultimate ilen puanlama ilen ilk kurdugumda 4.9 vermisdi simdi ise 4.4 veriyor bu neden böyle kaynaklaniyor
grafikkarte 512 mb nvida 9500 gt ram ise 2.2 gb yani 4 gb kinstin
anakart asus p5Q monitor ise sync master t220hd
system bu sekilde acaba bir yerden ayar felanmi yapilacak acaba yoksa normalmi bu konuda görüslerinizi bekliyorum
Bize performans eski bilgisayarlarda nasıl artar bunu anlat hanı 40 yaşındasın ya engin tecrubelerinle milleti bilgilendir
Bunu söylediğin adamın bu platformda Windows ve bilgisayar üzerine 500 den fazla makalesi var ve bunların toplam okunma sayısı milyonu geçti. Her halde bu lafları kullanacağın en son insanlardan biri benim.
NOT: Şimdiye kadar ciddiye alıp cevapladım ama bundan sonra hiç bir mesajınıza karşılık verilmemek suretiyle kendi adıma yok sayılacaksınız
Güncelleme: nonpasaran (07 Nis 2010 15:43)
Daha hızlı,daha atak ve daha uyumlu bir Vista ! Daha hızlı,daha atak ve daha uyumlu bir Windows 7 ! Daha sorunsuz,daha pratik,daha kişisel bir VİSTA ! Notebook satın alma rehberi
selam sayin arkadaslar benimde bir sorum olacakdi bu windows 7 ultimate ilen puanlama ilen ilk kurdugumda 4.9 vermisdi simdi ise 4.4 veriyor bu neden böyle kaynaklaniyor
grafikkarte 512 mb nvida 9500 gt ram ise 2.2 gb yani 4 gb kinstin
anakart asus p5Q monitor ise sync master t220hd [system bu sekilde acaba bir yerden ayar felanmi yapilacak acaba yoksa normalmi bu konuda görüslerinizi bekliyorum
Bak arkadaşım Atide nvidia da yeni ekran kartları çıkarıyor üzülerek söylüyorum eski ekran kartlarına destegi çekiyorlar ki yeni ekran kartları diğerlerinden çok çok hızlı görünsün.Eski driverini yükle.