Windows 7 ultimate İnternete girememe sorunu

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
unaltarkan1
19-05-2010, 22:08   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

ÖNCELİKLE ÇOK DEĞERLİ BİLGİLERİNİ BİZE SUNAN VE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN DEĞERELİ ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.. 
M SORUNUM PC YE YENİ BİR SİSTEM OLARAK WİNDOWS 7 KURDUM FAKAT İNTERNETE GİREMİYOR AĞ BAĞLANTILARINDAN İNTERNET CAFEYE BİLE GÖTÜRDÜĞÜM HALDE AĞ'A GİREMİYOR VE NETE BAĞLANAMIYORUM NE YAPABİLİRİM TAM 8 SAATTİR UĞRAŞIYORUM SON ÇARE SİZİN YARDIMCI OLABİLECEĞİNİZİ UMUT EDEREK SİZE AÇTIM BU KONUYU LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ.

                                                                                                                                                                                                                                                                ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
                                                                                                                                                                                                                                                                        EMEĞE SAYGI!

Son Düzenleme: unaltarkan1 ~ 19 Mayıs 2010 22:15
mcafee23 ayrılmıştır
19-05-2010, 22:13   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
3,721 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

Ağ bağdaştırıcınızın driverları yüklümü?
ağ bağdaştırıcınızda elle atanmış ip varmı?Bu tür sorunlara genelde bu sebep olur.

unaltarkan1
19-05-2010, 22:20   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

arkadaşım saol bana cvp verdiğin için tam 8 saattir internet cafede sorunu kendimce çözmeye çalışıyorumama bişey yapamıyorum ben tam olarak amd sempron LE 1150 kullanıyorum buna uygun olarak düzgün çalıştırabileceğim uyumlu bi driver bulmaya çalışıyorum ama beceremiyorum ne yapmam gerekiyor acaba?

unaltarkan1
19-05-2010, 22:23   |  #4  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

ağ bağdaştırıcınızda elle atanmış ip varmı?Bu tür sorunlara genelde bu sebep olur.<<<<  bunu aradım ama bağdaştırıcıyı bulamadım kafam allak bullak oldu nereden bulabilirm onu tşkler yardımın için

mcafee23 ayrılmıştır
19-05-2010, 22:24   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
3,721 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

sanırım sürücülerin yüklü değil anakartın üstündeki onboard ethernet'i kullanıyorsan anakart ya da ethernet kartı marka ve modelini yaz biz de bir bakalım.

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 19 Mayıs 2010 22:28
unaltarkan1
19-05-2010, 22:28   |  #6  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

N61S V2.0 yazıyo sanırım MSI

mcafee23 ayrılmıştır
19-05-2010, 22:32   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
3,721 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

bunu yüklemeyi dene kabul etmezse uyumluluk modu ile yükle
http://www.palit.biz/download/dr ... .123.2007_vista.zip

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 19 Mayıs 2010 22:47
unaltarkan1
19-05-2010, 22:34   |  #8  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

teşekkür ederim yardımcı olduğun için çok saol, bu arada eğer uyumsuzluk yaşarsam uyumsuzluk modu nasıl yükleniyor onu bilmiyorum :(

mcafee23 ayrılmıştır
19-05-2010, 22:37   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
3,721 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

setup'a sağ tıkla özellikler uyumluluk sekmesinde windows vista'yı seç

unaltarkan1
19-05-2010, 22:51   |  #10  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

şu an aygıt sürücülerini kontrol ettim ve 1 tanesinde ünlem işareti var aygıt yöneticisi/diğer aygıtlar/bilinmiyen aygıtlarda ACPI/PNP0510 bu aydıtta sorun olduğunu gösteriyor ve netede hangi ayar ve adımlarla girerim bilmiyorum senide yruyorum hakkını helal et :(

mcafee23 ayrılmıştır
19-05-2010, 22:55   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
3,721 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

http://img.lanparty.tw/Upload/FAQ/CM/en_US/All_IrDA_en.htm

internet problemi ile ilgisi yok bunun internet problemini hallettin mi?
Halledemediysen aygıt yöneticisi ağ bağdaştırıcıları altında ethernet kartın görünüyor mu?

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 19 Mayıs 2010 22:59
unaltarkan1
19-05-2010, 22:58   |  #12  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

aygıt yöneticisinde ağ bağlantıları diye bişey gözükmüyo farklı bi adı varsa söylermisin? bu arada sizi msnden ekledim umarım bi mahsuru yoktur,

unaltarkan1
20-05-2010, 01:15   |  #13  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

TEŞEKKÜRLER CHİP FORUM!!!!
 
SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR.. >>> mcafee23 <<<  yardımlarından dolayı sevgili abime teşekkür ederim.

Son Düzenleme: unaltarkan1 ~ 20 Mayıs 2010 01:24