slm arkadaşlar sistemimi windows 7 i raha kaldırırmı rahat kaldırmassa zorlanırmı oyunları rahat oynayabilirmiyim windows vista 64 bit ultimate kulanıyorum oyunlardan xp dek gibi performans alamıyorum windows viste 64 bit ultimate sistemimi şu puanı werdi windoww 7 de daha iyi bi puan werrmi intel Core 2 Duo E8400 3.00 ghz asus P5GC-MX/1333 4 GB 800 MHZ ram Ati Sapphire Radeon Hd 2600 XT DRR4
Bilgisayarınız Wwindows 7'de de, Vista'da da sorunsuz çalışacak nitelikte. Fakat oyunlardaki sorununuz, oynamaya çalıştığınız oyuna göre ekran kartınızın zayıf olması olabilir. Hatta büyük ihtimal öyledir aslında.
aynen senin pc bende var..ekran kartı hd 2400. asus değil.. ben pc den çok memnunum..win 7 7201 64 bit ultimate kurulu.. pc me YÜKLEDİĞİM OYUNLAR sadece 1 oyunda hata çıktı ..araştırdım o sorunu..sorun oyundaymış :D diğer OYUNLARIMDA hiç bir kasma yok ve problemsiz oynuyorum..
Dünyada ki insanlar 3 grupturlar. Bir şeyi ortaya çıkartan ve yapan küçük seçkin bir grup. Bir şeyin yapılmasını seyreden büyükçe bir grup ve neyin olup bittiğini bilmeyen bilmeden yaşayan büyük bir kalabalık
vistanın puanlama sistemi 1.0 dan 5.9 a kadardır. windows 7 ise 1.0 ile 7.9 arasında puan verir. ama sistemin windows7 performansını soruyorsan kesinlikle gözle görülür bir performans artışı olacaktır pozitif olarak. belki yüksek donanımlı bir makinede çok farkedilmez ama düşük donanımlı makinelerde windows 7 nin vistaya çok bariz bir fark attığını bizzat gözlemledim.
ben olsam 5 dk düşünmem win 7 kurardım :) ben 64 bit kullanıyorum canavar gibi çalışıyo laptopta. senin ki masaüstü ve özeliklik olarak benimkinden çok daha iyi.