Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Windows 8 çıkış tarihi: İşte yol haritası!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Kas 2009  00:03

Windows 8'in çıkış tarihini gösteren "yol planı" ortaya çıktı! İşte yeni Windows sürümleri...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/wind ... haritasi_16580.html

Steven Sinofsky, Microsoft'un gelecek Windows planlarından pek bahsetmiyor. Ancak Windows Server takımının gelecek Windows planları ortaya çıktı.

Los Angeles'ta yapılan Profesyonel Geliştirici Konferansı'nda sergilendiği söylenen iki slayt, Windows Server için 2012 yılında büyük bir adım atılacağını gösteriyor. Slaytlardan bir diğeri de Windows 8'in kod ismini ve çıkış tarihini gösteriyor.

Blogcu Stephen Chapman tarafından paylaşılan ve bir benzeri ilk olarak Ağustos ayında ortaya çıkan slayt görüntüsüne göre Windows 8, 2012 yılına kadar çıkmayacak.

Steven Sinofsky kendisiyle yapılan röportajlarda Windows 8'in çıkışı sorulduğunda cevap vermemişti. Ancak Windows kelimesiyle 8 rakamını bile yan yana kullanmadığını belirtmişti. "Windows 8 demedim, bütün bunlar sizin sözleriniz" diyen Sinofsky, Windows 8 ile ilgili en ufak bir açıklama yapmaktan bile kaçınıyor.

Tüm konu: Windows 8 çıkış tarihi: İşte yol haritası!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 8 2012'de çıkarsa bu Windows 7'yi kötü etkiler mi?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Kas 2009  00:39

Daha bunlardan bahsetmek için çok erken. Ki sanmıyorum ayrıca 7'den sonraki sürüme 8 adının verileceğini.
En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink24 Kas 2009  00:18

Hayır çünkü Win 7 Minör bi OS Win 8 ise Büyük ihtimalle Major olacak. Major Windowslar nedense pek tutulmuyor(Örn: Vista,Devamını biliyorsunuz...).Bu yüzden Win8 değilde Win 9 büyük ihtimalle Win7 yi etkiler diye düşünüyorum ben...

Alıntı:
2012 yılı, Windows Server'ın her iki yılda bir küçük(minör), her 4 yılda bir büyük(major) bir sürüm güncellemesine gittiği standart takvimine uygun düşüyor.
Bu masaüstünde de böyle.Sadece farketme meselesi...
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Söylenti: GTA V'in Haritası ve Çıkış TarihixExCaLiBuRx 0 24 Oca 2012  17:02
 İşte IE9 Release Candiate'in çıkış tarihi!CHIP Online 1 12 Oca 2011  18:14
 Windows 8'in beta yol haritası sızdı!CHIP Online 1 12 Oca 2012  10:54
 Windows 7'nin piyasaya çıkış tarihi burada...CHIP Online 7 03 Haz 2009  11:38
 Windows katilinin çıkış tarihi kesinleşti!CHIP Online 2 23 Ağu 2009  20:54
Bu sayfa 0,58 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu