Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

windows 8 deki amac ne şimdi !

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Eki 2011  13:22

Ben bukadar saçma bir işletim sistemi görmedim .Microsoft un yapmaya çalıştıgı iş bir koltuga 2 karpuz sıgdırmaya çalışıyo.Birde yaptıgı açıklamaya göre win 7 yi çalıştıran her bilgisayar win 8 dede sorunsuz olarak desteklicek. win7 çok güzel birşekilde çalıştıran bilgisayarım win 8 e geçince bayıldı. Metro arayüzünü apple şirketinin yaptıgı  ios ve mac os  gibi ayırması gerekirdi.Ama nasıl oluyoda microsoft gibi büyük bir şirket bunu düşünemiyor?
Güncelleme: mehmet1 (09 Eki 2011 13:23)
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Eki 2011  13:28

Adamlar değişiklik yapmak ve yeni bi sistem oluşturmak ayrıca stadart olanın biraz dışına çıkmak yeni özellikler eklemek istiyor. Zaten win8 birçok konuda win7nin üstünde. Ve win8 win7nin çalıştığı her bilgisayarda çalışır. Bayılmaktan kastın ne?
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Eki 2011  13:51

adam mutlaka bir eksik bulacak işletim sisteminde uğraşmayın.
MSN Iletişim : K9SOFTWARES@HOTMAIL.COM

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Eki 2011  14:08

Alıntı: K9SOFTWARES09.10.2011 13:51:37Alıntı yapılan Mesaja git
adam mutlaka bir eksik bulacak işletim sisteminde uğraşmayın.
+1
Yazdığım konulara genellikle tekrar bakmam
Anlamadığınız birşey olursa yazdıklarımla alakalı pm atın

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Eki 2011  14:28

erdem552 win8 win7 den iyide ne demek daha çıkmamış hiç kullanmadığın bir sistem hakkında nasıl yorum yapabiliyorsun ? wminim bilgisayrına yüklediğin win8 den bahsesdiyorsun arkadaşım tekrar söylüyorum her yere yazdım bunu indiridğin bu şey bir sistem bile değil sadece microsoft insanlar metro arayüzüne alışssınlar diye sunulmuş bir program diyim ayrıca bütün işletim sistemlerini kullandım vwe win7 kadar stabil bir sistem daha görmedim
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Eki 2011  15:14

Neden daha tam olarak olmamış bir işletim sistemini bilgisayarınıza kurmaya çalışıyorsunuzki ?
Windows 8 şu anda senin benim için değil bu insanlar için.

Turkish Developer

http://www.chip.com.tr/kisisel/129593/

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Eki 2011  15:15

Peki windows 8 parasız sürümü varmı parası olmayan korsanmı kullanıcak.Neden hep kendilerini düşünüyorlar korsan kullanılmasını istemyorlarsa neden linux gibi windows 8 de bütün özelliklerinden arındırılmış ücretsiz bir sürümü sunulmuyor microsfta mail yazıcam.
Güncelleme: DETROID_35 (09 Eki 2011 15:15)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Eki 2011  15:19

Turkish Developer kim arkadaşım.Normal bir insan.Bu sürüm windows 8 sistem geliştiricileri nvidia ati hp, acronis, ve aklımıza gelen tüm driver ve program sektörünü kapsayan geliştiriciler için sunulmuş windows 8 çıkmadan driverlerinizi programlarınızı hazırlayın sunumudur.Başkada kişilere mal edilmez.

Meslegi Haber Muhabiri

Turkish Developer kişisel sayfası
Kayıt15 Nis 2009 03:54MeslekNews Reporter Mesaj Sayısı630 (Günde 0,69)ŞehirİstanbulYaş28

Güncelleme: DETROID_35 (09 Eki 2011 15:25)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Eki 2011  15:21

Sayın Mehmet Windows 8 şuan için beklentileri karşılayamabilir. Bu sürümün çıkartılış amacı 1 değil 1 çok olabilir. Misal ;
 -Dokunmatik ekranlar gelecekte daha yaygın olacak,
 -Eski sistemler yavaş yavaş yenileriyle tasfiye edilecek,
 -Gelecek 64bit ve üstü işletim sistemlerin çağı olcak  (128 bit çıkacak deniliyor)
 gibi aklıma gelen nedenler var. Bunlar genelleyici kabul edilirse gelecek için gelişmek değişmek şart. İşe bir de Microsoft açınsıdan bakmak gerek dokunmatik sistemlerde en geride ve pazar payı oldukça düşük. Bir işi birçok yatırımda kullanmak riskli ama mantıklı. Dokunmatik sistemler ileride yaygın olacağı için bunu bir bütün olarak projelendirmesi normaldir. Dikkati bir şeye vermek mi bir kaç şeye vermek mi daha mantıklı.      
 Windows 8 konusunda bir tavsiye Eğer sistemi deneyecekseniz "64 bit sürümü" kurunuz. 32 bit sistem gelcekte var olacak mı belli değil, Öyle ki Windows 8 de flash desteği verilmemekte.
 64 bit sürümde ilginçtir Google Chorome "gayet hızlı ve hatasız" bir şekilde çalışmakta. "Chorome un ışık hızı reklamı bu işleti sisteminde denenebilir." 
 Mozilla da iyi ve hızlı çalışmakta. 
 Sözün özü  denemesi bedava olan bu işletim sisteminin deneme sürümü olduğunu unutmadan deneyelim sayın arkadaşlar. Eksikleri var fakat bu eksikleri gidermek ve daha neler eklenilebilir bunları kullanıcılardan gelen bilgiler sayesinde gidereceklerdir.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Eki 2011  15:32

Alıntı: furgan09.10.2011 15:21:40Alıntı yapılan Mesaja git

Sayın Mehmet Windows 8 şuan için beklentileri karşılayamabilir. Bu sürümün çıkartılış amacı 1 değil 1 çok olabilir. Misal ;
 -Dokunmatik ekranlar gelecekte daha yaygın olacak,
 -Eski sistemler yavaş yavaş yenileriyle tasfiye edilecek,
 -Gelecek 64bit ve üstü işletim sistemlerin çağı olcak  (128 bit çıkacak deniliyor)
 gibi aklıma gelen nedenler var. Bunlar genelleyici kabul edilirse gelecek için gelişmek değişmek şart. İşe bir de Microsoft açınsıdan bakmak gerek dokunmatik sistemlerde en geride ve pazar payı oldukça düşük. Bir işi birçok yatırımda kullanmak riskli ama mantıklı. Dokunmatik sistemler ileride yaygın olacağı için bunu bir bütün olarak projelendirmesi normaldir. Dikkati bir şeye vermek mi bir kaç şeye vermek mi daha mantıklı.      
 Windows 8 konusunda bir tavsiye Eğer sistemi deneyecekseniz "64 bit sürümü" kurunuz. 32 bit sistem gelcekte var olacak mı belli değil, Öyle ki Windows 8 de flash desteği verilmemekte.
 64 bit sürümde ilginçtir Google Chorome "gayet hızlı ve hatasız" bir şekilde çalışmakta. "Chorome un ışık hızı reklamı bu işleti sisteminde denenebilir." 
 Mozilla da iyi ve hızlı çalışmakta. 
 Sözün özü  denemesi bedava olan bu işletim sisteminin deneme sürümü olduğunu unutmadan deneyelim sayın arkadaşlar. Eksikleri var fakat bu eksikleri gidermek ve daha neler eklenilebilir bunları kullanıcılardan gelen bilgiler sayesinde gidereceklerdir.
Kaç kişinin evinde dokunmatik ekranlı mönitör var.Kaç kişi windows 8 normal yollardan satın alıcak.Kaç kişi windows 7 çalışmayan uygulamaları windows 8 çalıştırıcak.Kaç kişi windows 8 bedava para ödemeden lisanslı şekilde yaralanacak.Kaç kişi rahat rahat sistemini kurup sorunsuz keyifle bilgisayarda takılıcak.Bunların sorunu bitmez sorunlar çözülür yenileri gelir sorun olmazsa sp1 2 3 niye çıkıyor bunlar yavaş yavaş düzelir olan hdd nize olur 16gb işletim sisteminiz olur.Ama bit tamamen kalkarsa yarı yarı ya düşer.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Eki 2011  15:37

Yavaş yavaş hepsi olacak ...
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Windows 7 Format Attım Şimdi Ne Yapayım ?fırfır 8 08 Nis 2012  20:21
 Windows 8'deki 'History Vault' ne yapacak?CHIP Online 0 31 Mar 2011  13:30
 Windows 7 deki Windows Deneyim Dizini ?HPQ-User 0 28 Oca 2009  22:46
 Windows 8'deki Windows Live ve Metro öğeleri!CHIP Online 0 24 Eyl 2011  16:00
 İşte Windows 8'deki Windows Gezgini!CHIP Online 0 31 Ağu 2011  11:00
Bu sayfa 1,09 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu