- Alıntı: Zahir Murat Akın14.12.2011 04:20:36

Ne kadar beleşçi milletiz. Arkadaşlar neden indiriyorlar aslında hepsinin ortak noktası belli bu işletim sistemi dahi olmayan geiştirme arayüzünün ; Beleşçilik. Bedava olan bu program, sonraasında çıkanlar paralı olur diye sanırım herkez kurmaya başladı Windows 8'i. :=) Microsoft işletim sisteminden en çok kazanan firma gözünü aç ey vatandaşım sana beleşe yedirir mi bunu ? Bedava olsun diyenleri de gördük. Linux'un çakmalarını çıkartıp piyasaya tutundurmayı bırak çökmesinde bile dünya rekoru kırıldı. PRogram yazmaktan anlamayan, altyapısı bile belirli bir kritere gelmemiş bir ülke her zaman böyle tekel firmalara gebedir. Bu acı ama gerçek. Sonrasında da açıklama olarak " Biz Şu sürümü sadece Office konusunda senkronizasyonunu sağlamlaştırdık" diyip kenara atılmasına sebep oldu o x işletim sistemi. Open office zaten bedava neden sırf onun için işletim sistemi kurayım ki ? Neyse diyeceğim şudur ki ; baş parmağınızla hep kendinizi göstermek yerine biraz da karşınızdakini gösterin de en azından adalet yerini bulsun. Hep bana rep bana ile bir yere gidemeyiz. Bedava olsun diyen arkadaşlara ithafen ; siz program yazdığınızda kaç tanesini satmadan, bedava dağıtacaksınız ?
sizin gibiler icin sorun yok ya para verip alirsiniz yada korsan kullanarak calarsiniz.Sorun haram yemiyen parasi olmayan insanlara yardimda.Korsanin en buyuk sebebi windowsun parali olmasidir.Parasiz bir surumu sunulsa korsan biter gerekirse orjinal alinir.Ama sende bunu anliyacak kapasite olmadigindan konuna iltifaten cevapladim.
Ayrica sen 400tl verebilirsin.