Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

windows 8 deki amac ne şimdi !

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink14 Ara 2011  13:29

vista ve 7 den sonra en köklü değişikliklerin olduğu sürüm olacak
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Ara 2011  12:48

win 7 yede  neler söylennmişti siz istesenizde istemesenizde sonunda kullanmak zorunda bırakacaklar gerek oyunlarla gerek başka programlarla sadece dua edin bence ikinci bir vista faciası yaşanmasın diye
risk; ishal olduğunu bile bile osurmaya çalışmaktır
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Oca 2012  20:57

Zaten Microsoft ne yapsa kötü oluyor üstelik korsan kullanarak eleştiriyorsunuz Microsoft'u, o zaman kullanmayın lütfen geçin bedava yazılımlar var debian,ubuntu,pardus.
Daha piyasaya sürülmemiş bir işletim sistemini eleştirmek çok yersiz üstelik bende bugün win8 geliştirme sürümünü pcye kurdum bende metro arayüzüne alışamadım ve kaldırdım. Bu zaman ve alışma meselesi belki ilerde daha çok beğenicem metroyu sonuçta adamlar yeni birşey yapmışlar cesaret ederek tebrik etmek lazım.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink24 Oca 2012  14:57

Alıntı: Zahir Murat Akın14.12.2011 04:20:36Alıntı yapılan Mesaja git
Ne kadar beleşçi milletiz. Arkadaşlar neden indiriyorlar aslında hepsinin ortak noktası belli bu işletim sistemi dahi olmayan geiştirme arayüzünün ; Beleşçilik. Bedava olan bu program, sonraasında çıkanlar paralı olur diye sanırım herkez kurmaya başladı Windows 8'i. :=) Microsoft işletim sisteminden en çok kazanan firma gözünü aç ey vatandaşım sana beleşe yedirir mi bunu ? Bedava olsun diyenleri de gördük. Linux'un çakmalarını çıkartıp piyasaya tutundurmayı bırak çökmesinde bile dünya rekoru kırıldı. PRogram yazmaktan anlamayan, altyapısı bile belirli bir kritere gelmemiş bir ülke her zaman böyle tekel firmalara gebedir. Bu acı ama gerçek. Sonrasında da açıklama olarak " Biz Şu sürümü sadece Office konusunda senkronizasyonunu sağlamlaştırdık" diyip kenara atılmasına sebep oldu o x işletim sistemi. Open office zaten bedava neden sırf onun için işletim sistemi kurayım ki ? Neyse diyeceğim şudur ki ; baş parmağınızla hep kendinizi göstermek yerine biraz da karşınızdakini gösterin de en azından adalet yerini bulsun. Hep bana rep bana ile bir yere gidemeyiz. Bedava olsun diyen arkadaşlara ithafen ; siz program yazdığınızda kaç tanesini satmadan, bedava dağıtacaksınız ?

sizin gibiler icin sorun yok ya para verip alirsiniz yada korsan kullanarak calarsiniz.Sorun haram yemiyen parasi olmayan insanlara yardimda.Korsanin en buyuk sebebi windowsun parali olmasidir.Parasiz bir surumu sunulsa korsan biter gerekirse orjinal alinir.Ama sende bunu anliyacak kapasite olmadigindan konuna iltifaten cevapladim.
Ayrica sen 400tl verebilirsin.
Güncelleme: DETROID_35 (24 Oca 2012 15:00)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Oca 2012  15:37

Xp üzerinde Değişilik Yapıp Unix e koyabilirsek Bedava ve her oyunu çalıştıran bir işletim sistemi elbette oluşabilir ama DETROİD din dediği gibi işletim sitemlerinin satılması yerine Hizmetin satılması Daha iyi olurdu. Oysaki Hizmet satılmıyor İşletim sistemi satılıyor ve  haksız kazanç elde ediliyor.

Korsanı engelkemek itiyorlarsa Bir işletim sistemini Windows Ücretsiz Çıkarsında Görelim.?
Korsana Yasal olmasada Destek veriyorum yapacak pek bişi yok!!!!!!!!!!!!!!
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Windows 7 Format Attım Şimdi Ne Yapayım ?fırfır 8 08 Nis 2012  20:21
 Windows 8'deki 'History Vault' ne yapacak?CHIP Online 0 31 Mar 2011  13:30
 Windows 7 deki Windows Deneyim Dizini ?HPQ-User 0 28 Oca 2009  22:46
 Windows 8'deki Windows Live ve Metro öğeleri!CHIP Online 0 24 Eyl 2011  16:00
 İşte Windows 8'deki Windows Gezgini!CHIP Online 0 31 Ağu 2011  11:00
Bu sayfa 0,53 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu