Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Windows 8'den yeni detaylar ve bir tarih!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Şub 2012  15:00

Windows 8 beta yaklaştıkça detayları da ortaya çıkıyor: İşte çıkış tarihi, sürüm numarası ve fazlası

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/wind ... ir-tarih_31907.html

Resimlerle: Windows 8'in artıları, eksileri

Windows 8'in geliştirici önizleme sürümünde göremediğimiz Media Center'ın işletim sistemine dahil edileceğini Eylül ayında Microsoft'tan öğrenmiştik. Ancak Media Center hakkındaki şüphelerin devam etmesi, Microsoft'tan bir ismin yanda gördüğünüz ekran görüntüsünü Twitter'da paylaşmasıyla sonuçlandı (tam halini tıklayarak görebilirsiniz).

Ekran görüntüsünde pek değişmeyen bir Media Center göze çarparken, iki detay daha dikkat çekti. Birincisi yapı numarasının, resmi olmayan sızıntılardaki 8222'ye ye karşılık 8255 oluşu. İkincisi ise sağ alt köşede görmeye alıştığımız masaüstünü göster düğmesinin yokluğuydu.

Bu arada Microsoft, önceleri "beta" olarak adlandırılan Windows 8 Tüketici Önizleme sürümü için çıkış tarihini 29 Şubat Çarşamba olarak belirledi. İşletim sistemi, Barcelona'da 27 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) tanıtılacak. Microsoft'un etkinlikte Windows Phone ile ilgili bir açıklama yapması da bekleniyor.

Tüm konu: Windows 8'den yeni detaylar ve bir tarih!

İzleyin: Windows 8 ön-beta gösterildi - I

Resimlerle: Windows 8'in artıları, eksileri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 8'de Media Center'ın yer alması, sizin için önemli mi?

En üste gitBu mesajı bildir

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Windows 8'den yeni detaylar ortaya çıktı!CHIP Online 0 25 Nis 2011  16:45
 Sony'den yeni PSP ilgili son detaylarCHIP Online 0 03 May 2009  00:03
 Yeni Bir Kasa Topluyorum.Gerekli Detaylar konuda..PcKopatManyaK 0 17 Nis 2011  23:05
 Yeni Bir kasa toplamak istiyorum.Detaylar Konuda..PcKopatManyaK 0 17 Nis 2011  23:09
 Adobe ve McAfee'den yeni bir yazılım...CHIP Online 0 01 Eki 2009  20:15
Bu sayfa 1,31 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu