Bnu kurunca Win 7 değişiyormu ? HDD ye felan kueulum yapıyomuyuz.Bunu yükleyince pc de 2 tane mi işletim sistemi kullanmış oluyoruz. Bu sorulara cevap verecek ?
Alıntı: Street Fighter The évil01.03.2012 18:30:26
ya arkadaslar ben win8i kurdumda oyunlarimi acamiyorum programlarimi acamiyorum ayrica klavye sorunu var nasil geri alabilirim eski sistemime
geri almana gerek yokki klavye sorununu çözmüş olmalısın oyunları yönetici ve uyumluluk ayarlarını yaparak girersin amd ve nvidia sürücüleri yayınladı sorunsuz oyunlar oynanıyor donanım haberde oynayanlar var :)
ya millet bunlar masaüstü bilg de çalışıomu bilgi istiom ltfn
Masaüstünde çalışır merak etme...
Win8 güzele benziyor yeni arayüz hoşuma gitti. Reset olayı güzel. Formata gerek kalmıyor. Ama aynı işi sistem yedekleme ilede yapıyoruz zaten... Yalnız önizleme sürümleri tam anlamıyla oturmuş değil. Win7dende hızlı ama bence asıl gerçek performans tam sürümle birlikte ortaya çıkar...
geri almana gerek yokki klavye sorununu çözmüş olmalısın oyunları yönetici ve uyumluluk ayarlarını yaparak girersin amd ve nvidia sürücüleri yayınladı sorunsuz oyunlar oynanıyor donanım haberde oynayanlar var :)
bilgisayarı kapatıyorum fişi pirizden çekiyorum..takınca bilgisayar açılıyor..geliştirici sürümünde böyle birşey yoktu..deneyen varmı.(konu açmıştım amma çare bulamadım)...başka iş.sistemi kurunca durum düzeliyor...
Merak tedbiri zayıflatır. Kimse mükemmel deyildir,amma herşeyi mükemmel ister.