Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Windows 8 için tarih verildi!

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eki 2010  01:24

Microsoft'un resmi sitesinin Hollandaca yayın yapan bölümünde yer alan bir yazıda çalışmaları süren Windows 8 ile ilgili bilgi verilirken ilk defa bir tarih telaffuz edildi. Daha önce Windowws 8 ile ilgili çalışmaların başladığı resmi olarak pek çok Microsoft yöneticisi tarafından duyurulmuştu fakat herhangi bir tarih belirtilmemişti.
Yeni Windows için yazıda belirtilen tahmini tarih 2012! Evet, yaklaşık 12 ay ile 18 ay arası bir zaman sonra Windows 8'e ait deneme sürümleri ile karşılaşabiliriz! 2012'ye ise yepyeni bir Windows ile girebiliriz.
Windows 8 için Microsoft'un elini çabuk tuttuğu biliniyor çünkü yeni Windows 8'de Apple'ın App Store'una benzer bir şekilde kullanıcıların uygulama satın alabilecekleri bir sistem bulunacak. Bu da Microsoft'a devasa bir pazarın açılması anlamına gelecek. Bu platformdan mobil cihazlar için de uygulama satın alınabilecek.
Durumun ciddiyeti o kadar büyük ki Microsoft yeni Windows için bu planlarını devreye almaya hazırlanırken Apple çoktan kolları sıvayıp Mac OS işletim sistemine App Store'u entegre etmenin çalışmasına başladı bile. Hatta bu entegrasyonun 3 ay içinde tamamlanacağı bile duyuruldu.
Windows Vista ile Windows 7 arasında 2,5 yıllık bir süre geçmişti. Windows 7 ile Windows 8 arasında da 2,5 -3 yıllık bir süre olacağı tahmin ediliyor ama bu sürenin daha kısa olacağını söyleyenlerin sayısı hiç de az değil.
Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer'ın "Windows'un bir sonraki versiyonu Microsoft tarihinin en riskli kumarı olacak" şeklindeki sözleri de Windows 8 için şimdiden bir merak dalgası yaratmış durumda.

HABERİN ASLI
Güncelleme: TaRSuSLu (26 Eki 2010 11:29)
Intel® Core ™ i7-2630QM İşlemci hızı 2.00 GHz. Intel®Max 2.90 GHz. 8 GB 1333 MHz DDR3 Bellek640 Gb SATA Harddisk, 2 GB DDR3 nVidia GT 550M CUDA Ekran Kartı, Asus® HM65 Chipset Anakart, Orijinal Windows® 7 Premium (64 Bit)
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eki 2010  12:24

hiçbir zaman windows xp gibi uzun süreligine kullanılan bir işletim sistemi olmuyabilir.Ama windows 7 nin kolay kolay gidecegini sanmıyorum aynı xp gibi yapışıcak gibi geliyor.Ayrıca windows 8 daha önce görmediğimiz bir değişik ara yüzlede karşımıza çıkabilir.Aynı windows 7 mobile gibi.Tabi bunlar olasılıktan ibaret 2011 4 çeyrekte herşey kesinleşecek.
Güncelleme: DETROID_35 (26 Eki 2010 12:29)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eki 2010  15:10

İnşallah windows 7 gibi başarılı olur.

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eki 2010  15:28

Hayırlısı olsun:)
En üste git

Yeni Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eki 2010  18:25

Alıntı: TnDnmz26.10.2010 15:10:13Alıntı yapılan Mesaja git
İnşallah windows 7 gibi başarılı olur.
demişsin ama sen daha windows 8 betayı görmediniz herhalde daha geçen mchack dergisi verdi ayaktauyuyorsunuz herhalde süperrr paint gibi bir şey var üç boyutlu falanresim çiziyon 3d filmleri ve bütün codecleri oynatıyor süper bişey tavsiye ederim ha bide mertforum.0fees.net e görmüştüm sanki
En üste git

Yeni Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eki 2010  18:29

ha bu arada mchack dergisi bulmanız zor çünkü daha ilk sayısında msn hack site hack falan verdi dergi kapatıldı ama şu anda daha gizli gizli yayınlıyor şipariş için mertforum.0fees.net te gidin ordan pposta havalesi ile alıyorsunuz 15 tl kargo dahil ben ordan aldım başarılar aynen bi de sana katılıyorum win 7 süperrr
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eki 2010  22:15

Fiyasko olcak demedi demeyin !
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eki 2010  23:19

@Karub
Dur ya hemen yapıştırdın fiyaskoyu :)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eki 2010  23:49

Alıntı: pisicikgeldi26.10.2010 23:19:01Alıntı yapılan Mesaja git
@Karub
Dur ya hemen yapıştırdın fiyaskoyu :)
Hiç aklınıza gelmedi mi?> Gereksiz bir şekilde niye tekrar işletim sistemi yoluna düştü bunlar diye...
Windows 7 ile işlerini rayına koydular ve tren yola çıktı. Güney, Kuzey vs.. derken kullanıcıları ile buluştu. Genelliklede herkes memnun kaldı. Ama işte iş burda biraz değişiyor. Windows 7, acele edilmeden yapıldı niye? Çünkü:
Vista depreminin ardından enkaz izleri bırakmak istemiyorlardı.
Ama şimdi deprem olmadı :) düzeltecek, onarıcak bir enkaz yok. Enkaz olmayıncada hızlı hızlı yapacaklar. Zaten her şey yerli yerinde çabucak şunu yapalımda bu seferde hızlı olsun diye uçağa koyalım ! dicekler. Ama önlemler alınmadı(testler vb..) uçak piste inerken iniş takımları kontrolsüz kalkış nedeniyle piste düşecek ve windows 8 katliamı yaşanacak :)

Umarım örnek ile daha iyi anlaşılmıştır demek istediğim.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink27 Eki 2010  04:08

hadi bakalim win 7 sp 1 tam cikmadan win 8 isletim sistemi modasi hos geldiniz.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink27 Eki 2010  09:08

Alıntı: Karub26.10.2010 23:49:10Alıntı yapılan Mesaja git
Hiç aklınıza gelmedi mi?> Gereksiz bir şekilde niye tekrar işletim sistemi yoluna düştü bunlar diye...
Windows 7 ile işlerini rayına koydular ve tren yola çıktı. Güney, Kuzey vs.. derken kullanıcıları ile buluştu. Genelliklede herkes memnun kaldı. Ama işte iş burda biraz değişiyor. Windows 7, acele edilmeden yapıldı niye? Çünkü:
Vista depreminin ardından enkaz izleri bırakmak istemiyorlardı.
Ama şimdi deprem olmadı :) düzeltecek, onarıcak bir enkaz yok. Enkaz olmayıncada hızlı hızlı yapacaklar. Zaten her şey yerli yerinde çabucak şunu yapalımda bu seferde hızlı olsun diye uçağa koyalım ! dicekler. Ama önlemler alınmadı(testler vb..) uçak piste inerken iniş takımları kontrolsüz kalkış nedeniyle piste düşecek ve windows 8 katliamı yaşanacak :)

Umarım örnek ile daha iyi anlaşılmıştır demek istediğim.
senin düşüncen biraz yanlış.Microsoft istedigi için windows 7 yi bukadar seri yaptı mecburiyetten değil.Vista gerçektende iyi bir işletim sistemi değil ama kullanıma bağlı olarak windows 7 dende xp dende iyi.Vistadaki sorun bence microsoftan kaynaklanmadı bilgisayar üreticilerinin baskısı yüzünden olabilir(yada taktik, bunu bilemeyiz).Çünkü ya yeni oyunlar çıkınca bilgisayar değişir (oyun meraklıları için) yada işletim sisteminin özelliklerini bukadar yükseltirsen bilgisayar değişir ve öylede oldu milyonlarca insan bilgisayarını değiştirerek yeni bilgisayalara terfi edicek.Windows 8 windows vista gibi yada windows 7 gibi olmayabilir.Yeni teknolojilerle donandıgı kesın ama benim beklediğim bir kaç özellik dışında görsellik hariç windows 7 den daha fazla bişey sunacağını sanmıyorumtabi bu benim fikrim microsoft ne yapar bilemem.En çok beklediğim özellik ise windows 7 den windows 8 geçerken sanki oturum kapatır gibi işleitm sistem,ni değiştirmek olucak ama bu sistem sadece windows 7 ve windows 8 arası geçiş yapacagını tahmin ediyorum.
Güncelleme: DETROID_35 (27 Eki 2010 11:02)
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Windows 8 için tarih verildi!...TaRSuSLu 2 26 Eki 2010  21:24
 İran için son tarih verildi!godmin 7 20 Mar 2012  17:37
 Windows 7 için tarih bilmecesiCHIP Online 2 23 Eki 2008  19:11
 Windows 7 SP1 için kesin tarih belli oldu...CHIP Online 0 10 Şub 2011  19:30
 Tarih iki tarih arasında mı?osmanlidadas 2 19 Oca 2011  23:11
Bu sayfa 1,56 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu