Yeni Üye | 09 Oca 2012 14:28
Arkadaşlar. İnternetten indirdiğim filimleri d:/downloads bölümünde biriktiriyordum. 10-15 yakın filim birikince HDD ye atayım artık dedim ama Downloads klasörüne giriş yapınca windows gezgini çalışmayı durdurdu hatası veriyor masaüstüne atıyor.
bende kısayoldan d:/downloads diye içine girebiliyorum ama içindki filimleri (mkv) tıkladığımda yine aynı sorun. silmeye çalıştığımda ise geri dönüştürmeye hazırlanıyor da kalıyor silmiyor. |
| |
|
|
| |
|
|
| |
|
|
| |
Üye - Mesaj
- 2038
Kişisel Sayfası
| 09 Oca 2012 20:35
Windows Media Player KOdek okuma görünümünü kapatınız Klasör içindeki videoların ön görüntüleri oluşturulmaya çalışıldığından bu sroun oluşur.
Klasöre girişinizi liste şeklinde yada ikonlar türünde yapınız sorun düzelir. :)
Yardımcı bir program olarak total commander explorer i kullanabilrisiniz. Explorer alternatif programlarıda işinize yarar. |
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 13
Kişisel Sayfası
| 12 Oca 2012 12:22
Mustafa dediğini yaptım ama olmuyor olmuyor :( şimdi bide şunu farkettim klasöre hata verince fiziksel bellek kullanımı hat safaya çıkıyor ve düşmüyor pc adeta kasım kasım kasılıyor. |
| |
Üye - Mesaj
- 672
Blog Sayfası Kişisel Sayfası
| 12 Oca 2012 14:11
"d:\ downloads" klasörüne girmeden sadece klasörün üstüne sağ tıkla ve virüs programıyla tarat.. Hangi virüs programı kullanıyorsan onunla tarat bakalım olacak mı.. Virüs bulaşmıştır muhtemelen.. Güncelleme: Cpt. MacMillan (12 Oca 2012 14:17) |
| |
Üye - Mesaj
- 2038
Kişisel Sayfası
| 12 Oca 2012 21:05
sana sorunun önüzleme olduğunu bildiriyorum tekrar o sorunla bende uğraştım. Playerlerden biri değil HEPSİ işin içinde explorer bir yolla bunlardan önüzleme istiyor. BEnde totalcmd ile ayrı ayrı yerlerini değiştirdim sorun düzeldi.
Bazen sorun arızalı Video yada dosya danda kaynaklanıyor bu denele sorun önizleyicilerde Çünkü hatalı dosyayı okuyabiliyor ama çözemiyor buda işlemciyi kasıyor. |
| |
|
|
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 13
Kişisel Sayfası
| 09 Şub 2012 18:18
Lanet olsun ne biçim bir illetmiş 10 a yakın filimim çöpe giti, 1 tane kaldı ama o ne siliniyor ne taşınıyor napcam bilemedim. |
| |
Üye - Mesaj
- 2038
Kişisel Sayfası
| 11 Şub 2012 00:03
onu kullanan bir program vardır mutlaka onu sonalrdır yada komut sisteminde gir ve öyle sil.
Anladığım kadarıyla arızalı videon şu an silinmeyen dosyanmış diğerlerini boşa silmişsin. |
| |
|