Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Windows Live (Essentials) 2011 FİNAL Yayımlandı...

Denetmen

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink30 Eyl 2010  22:56

Microsoft , Windows Live 2011 Final sürümünü yayımladı.

24 Haziranda sürümün betasını yayımlayan Windowslive ekibi, bu gün Final sürümü ile kullanıcılarını tanıştırdı.

Windows Live Movie Maker, Windows Live Mail , Windows Live Messenger , Windows Live Writer , Windows Live Sync ve Aile Koruma Filtresinin tüm yenilikleri final sürümüyle kullanıcıların hizmetinde.

Göze hitap eden arayüz ve yeni nesil şerit tabanları ile, Windows 7 işletim sistemlerine Jumplists olarak tam uyumluluk entegresinde çalışıyor.

Windows Live Sync ayrıca , Web üzerindeki dosyaları birden fazla PC üzerinden senkronize özelliğinide taşıyor.

Windows Live Essentials 2011 Final sürümleri için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:

Windows Live Essentials 2011 Final  DOWNLOAD (Offical İnstaller File)

( Download:
Windows Live Essentials 2011
Download: Windows Live Essentials 2011 Offline installer .exe.Eng.
Download: Windows Live Essentials 2011 Offline İnstaller .exe.TR

NOT: Windows XP işletim sistemlerinde çalışmamaktadır. Final sürümünde MSN Plus ve MSN Discovery eklenti araçları şu an için uyumlu değildir.

Windows Live Messenger 2011 Çoklu Oturum Açma Yaması için Uyumlu Patch : Download

CHIP Online
Güncelleme: Turkish Developer (01 Eki 2010 16:15)

En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 78, 3,45

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2010  00:29

msn PLUS  yokturda çoklu oturum açma eklentisi var mı ki :s
En üste git

Denetmen

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2010  00:48

Alıntı: _hEro01.10.2010 00:29:38Alıntı yapılan Mesaja git
msn PLUS  yokturda çoklu oturum açma eklentisi var mı ki :s

Msn Plus  son sürüm ile , Windowslive Messenger 2011 son Beta derlemleri uyum içinde çalıştı. Msn Discovery aracı ile çoklu oturumu sağlamakda mümkün. Fakat bu günden sonra , Messenger 2011 için için çoklu oturum yaması (patch) çıkacağı kesin : )
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2010  01:23

Yeni msn acayip kötü olmuş... Silmek için çok fazla düşünmedim... Tamamen berbat. Nickname değiştirme kısmı tam bir facia... Genel anlamda kesinlikle esneklik sadelik kullanıcıyı rahatlatıcı bir yanı yok. Sosyal ağlar ile entegre çalıştıralım derken eline yüzüne bulaştırmışlar herşeyi. Kesinlikle kullanmayacağım bir versiyon....
En üste git

Üye
REP: 78, 3,45

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2010  02:01

Alıntı: Turkish Developer01.10.2010 00:48:05Alıntı yapılan Mesaja git

Msn Plus  son sürüm ile , Windowslive Messenger 2011 son Beta derlemleri uyum içinde çalıştı. Msn Discovery aracı ile çoklu oturumu sağlamakda mümkün. Fakat bu günden sonra , Messenger 2011 için için çoklu oturum yaması (patch) çıkacağı kesin : )

Evet bende o patchden bahsediyorum.Bir kaç güne çıkar.Discovery kullanmadığım için Patch bekleyeceğim.
Cevap için teşekkürler :)
__
Bu arada beta sürümüne merak edip bakmıştım ve getirdikleriyle beraber götürdüklerinin de olduğunu görmüştüm.MSN basit arayüzünü tekrar kazanmalı.Msn Lite vs gibi bir sürüm çıkmalı bence, özellikle ülkemiz bu yeni sürüme çok zor alışacak.
Gerçi eski sürümlerde 'download' uyarılarının ardından kısıtlanmaya başlanır yavaş yavaş.Ozaman herkes paşa paşa alışacak.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2010  04:44

İndirdim kurdum çok güel olmuş..
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2010  08:48

Sonunda çıkmayı başarabilmiş :)
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2010  10:48

berbat ötesi olmuş. çok kullanışsız. sadelik hiç yok. arkadaşında dediği gibi sosyal ağlara entegre olacam derken s.çmış sıvazlamış. nick name değiştirirken soyadımı istiyor yaw bide saçmalığa bak.

en basitinden facebook a adam gibi entegre olamıyor. myspace e arayüzde ağırlık vermişler. çok kullananda varmış gibi. karman çorman bir sürüm. tek kelimeyle berbat.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2010  12:46

@Turkish Developer Offline Installer bağlantısını Türkçe yapın. http://g.live.com/1rewlive4-all/tr/wlsetup-all.exe
O bir Opera, Pardus, Windows, AMD (ATI), Gigabyte, İntel kullanıcısı.

En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2010  17:40

Bugün bende yükledim fakat sorun oluşamaya başladı msn açıldığında flashpalyeri güncelle diye uyarı geliyor indiriyorum ama her açılışta aynı uyarı ve sağ üstteki tam görünüme geç dediğimde ise güncellemeleri yaparken hata verip çalışmayı durduruyor :SSSS
BEN NERDEYİM SEN NERDE!....
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2010  22:23

Tek kelimeyle bir fiyasko, messengerın özüne ve ruhuna aykırı bir sürüm adeta. Bir kere kardeşim ben facebook kullanmıyorum ve hasabım yok, myspace gibi birşeyle de ilgim yok ve çoğu insanın da oldugunu sanmıyorum... linkdin midir onun ne oldugunu bile anlamadım ! Ben bu sosyal ağ teşhircilik hede hödösünü bilimum karmaşasını çekmek zorunda mıyım ??? soruyorum ? Nicki özgürce değiştirememek de ne demek oluyor ? Facebook kullanma gibi bir mecburiyet de taşımıyorum ayrıca , kurdugum gibi  aynı süratle bilgisayarımdan kaldırdım . Benim için son messenger wave 3 14.0 olmuştur anlaşılan. eğer microsoft bu büyük hatasını düzeltmezse tabi.. Hadi bunları yaptın anladık , karman çorman olmuş, ya insan hiç olmazsa facebook vs. saçmalıklarını istemeyenler için Lite bir sürüm hazırlar . indirir kurarsın paşa paşa kullanırsın. Bu facebook eziyeti her yere sirayet etmeye başladı. Messenger ile facebook arasında ne alaka var sonra anlamış değilim. Facebooka girenler zaten gözleri patlayıncaya kadar facebookun kendi sitesinde geziniyor ne gerek vardı buna . hayatta kullanmam wave 4ü .
Güncelleme: the dark defender (01 Eki 2010 22:24)
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Windows Live Essentials 2011 Final Sürümüprodigy 1 01 Eki 2010  01:17
 windows live essentials 2011 nasıl kaldırılır ?kayamtky 0 04 Kas 2010  19:50
windows live essentials 2011 0x800b0003 hatasıburak42700 1 12 Nis 2012  12:29
 Windows Live 2011 TR Final Öncesi sürüm resimlerialicans 3 28 Eyl 2010  10:06
 live essentials 2011 i nasıl kaldırırımHPQ-User 0 14 Kas 2010  11:57
Bu sayfa 1 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu