Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Windows Live Messenger (Xp için)

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink16 Eki 2011  19:52

merhaba arkadaşalar; birkaç gün önce kardeşim yanlışlıkla live messenger'i silmiş. ben de ekle kaldırdan tüm bileşenleri kaldırdım ve tekrar yüklemeye çalışıyorum. ama windowsun sitesinden wlsetup-web.exe windows live parçacıklar programını yükleyemiyorum. http://wl.dlservice.microsoft.co ... /tr/wlsetup-web.exe bu sayfa aracılığı ile yükleyemiyorum. microsoftun sitesine bağlanamıyorum.

nasıl bu msn live messenger'i yükleyeceğim (Win xp için)???
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink16 Eki 2011  20:04

Buradan indirmeyi dener misniz?
Güncelleme: G00GLE (16 Eki 2011 20:06)
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink16 Eki 2011  21:02

ne yazık ki o adrese de bağlanamıyorm. internette ve internet ile çalışan her programım gayet iyi çalışıyor. msni yüklemek haricinde internetteki her ihtiyacımı sorunsuzca haldebiliyorum.

yahu şu microsoft neden bu programın direk setup dosyasını vermez de bizi uğraştırıyo...
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink16 Eki 2011  21:51

Yanlış anlamadıysam verdiğin linkden indirme yapamıyorsun,hotfile upload ettim işine yarar umarım.

http://hotfile.com/dl/132496848/6b5c8df/wlsetup-web.exe.html
Olumsuzluklar her yerde aynı.Görüşlerimiz ve tüm yaşantımız aynı.Giydiğimiz kıyafet,aldığımız soluk,Yukarı bakıp bir şey hayal etmek,gülümsemek aynı.Aynı mekanlar,aynı suratlar,aynı karakterler,Aynı gurur tablosu hep aynı.Aynı politika,aynı savaş,aynı haksızlık,Başımızda duranlar malesef aynı.Aynı sis bulutu,aynı sıkkınlık,aynı caddeler,Aynı trafik,görüntü aynı.Elimden geldiğince değiştirmeye çalışsamda işe yaramıyor.Aynı dünyam imaj farklı.Aynı atmosfer,mevsimler aynı,aynamda salaş bir adam,tıpkısının aynı.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink16 Eki 2011  21:59

En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink16 Eki 2011  22:10

zannedersem şimdi sorunumu anladım. verdiğiniz iki programıcığı da yüklemeye çalıştım ama resimdeki hatayı verdi. sonra bi denemek istedim browserdan www. microsoft.com sitesine bağlanmaya çalıştım ama bağlanmadı. herhalde yanlışlıkla microsoft sitelerine bloke koyduk. ama bunu nasıl yaptığımızı ya da bu blokeyi nasıl kaldıracağımızı bilmiyorum.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink16 Eki 2011  22:20

denetim masası > yönetimsel işlemler > hizmetler > dns işletimcisinde durdur deyip dener misin?
Olumsuzluklar her yerde aynı.Görüşlerimiz ve tüm yaşantımız aynı.Giydiğimiz kıyafet,aldığımız soluk,Yukarı bakıp bir şey hayal etmek,gülümsemek aynı.Aynı mekanlar,aynı suratlar,aynı karakterler,Aynı gurur tablosu hep aynı.Aynı politika,aynı savaş,aynı haksızlık,Başımızda duranlar malesef aynı.Aynı sis bulutu,aynı sıkkınlık,aynı caddeler,Aynı trafik,görüntü aynı.Elimden geldiğince değiştirmeye çalışsamda işe yaramıyor.Aynı dünyam imaj farklı.Aynı atmosfer,mevsimler aynı,aynamda salaş bir adam,tıpkısının aynı.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink16 Eki 2011  22:35

Alıntı: xNiqhTBLueSx16.10.2011 22:20:50Alıntı yapılan Mesaja git
denetim masası > yönetimsel işlemler > hizmetler > dns işletimcisinde durdur deyip dener misin?

çok teşekkür ederim, çalıştı ve şimdi yüklüyor. birkaç gündür bununla uğraşıyordum. şıp diye çözdün; mukemmelsıııınnnnn...

peki yükleme bitince tekrar dns işletimcisini başlatayım mı?
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink16 Eki 2011  22:54

Aktif ettiğinde yine microsoftun sitelerine girmezse,öyle kullanabilirsin,diğer net kullanımını engellemiyorsa bırak kalsın.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eki 2011  11:57

Arkadaşım kurmuş olduğun XP işletim sistemi Microsofta yakalanmıştır.Güncelleme yapmadan kuramazsın
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eki 2011  17:19

Alıntı: metin_yzgn5217.10.2011 11:57:00Alıntı yapılan Mesaja git
Arkadaşım kurmuş olduğun XP işletim sistemi Microsofta yakalanmıştır. Güncelleme yapmadan kuramazsın

xNiqhTBLueSx lakaplı kullanıcı sayesinde Msn Live Messenger programını kurdum, şu an gayet iyi çalışıyor. Microsoft'a yakalanamam çünkü ben leptop aldığımda yüklü ve şifresi verilen Xp'yi kullanıyorum.

Yani ben lisanslı Windows Xp kullanıyorum. Ayrıca güncellemeleri sevmediğimden kurduğum günden beri güncellemeler kapalı. Sadece SP3'e yükselttim.

Teşekkürler
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 windows messenger ve windows live messengerminnoş_97 3 12 Tem 2008  21:45
 windows live messenger 2011 XPnitec-84 2 30 Eki 2010  20:37
Windows Live Messenger XP 2009batalla 0 06 Kas 2011  10:43
 Windows Live Messenger İçin Sahne?HPQ-User 1 15 May 2009  09:17
Windows Live Messenger - için DUYURU !Turkish Developer 36 06 Ara 2009  23:09
Bu sayfa 1,07 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu