Yeni Üye | 16 Eki 2011 19:52
merhaba arkadaşalar; birkaç gün önce kardeşim yanlışlıkla live messenger'i silmiş. ben de ekle kaldırdan tüm bileşenleri kaldırdım ve tekrar yüklemeye çalışıyorum. ama windowsun sitesinden wlsetup-web.exe windows live parçacıklar programını yükleyemiyorum. http://wl.dlservice.microsoft.co ... /tr/wlsetup-web.exe bu sayfa aracılığı ile yükleyemiyorum. microsoftun sitesine bağlanamıyorum. nasıl bu msn live messenger'i yükleyeceğim (Win xp için)??? |
| |
|
|
| |
|
|
| |
|
|
| |
Üye - Mesaj
- 745
Kişisel Sayfası
| 16 Eki 2011 20:04
Buradan indirmeyi dener misniz? Güncelleme: G00GLE (16 Eki 2011 20:06) |
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 20
Kişisel Sayfası
| 16 Eki 2011 21:02
ne yazık ki o adrese de bağlanamıyorm. internette ve internet ile çalışan her programım gayet iyi çalışıyor. msni yüklemek haricinde internetteki her ihtiyacımı sorunsuzca haldebiliyorum.
yahu şu microsoft neden bu programın direk setup dosyasını vermez de bizi uğraştırıyo... |
| |
Üye - Mesaj
- 426
Kişisel Sayfası
| 16 Eki 2011 21:51
Yanlış anlamadıysam verdiğin linkden indirme yapamıyorsun,hotfile upload ettim işine yarar umarım. http://hotfile.com/dl/132496848/6b5c8df/wlsetup-web.exe.htmlOlumsuzluklar her yerde aynı.Görüşlerimiz ve tüm yaşantımız aynı.Giydiğimiz kıyafet,aldığımız soluk,Yukarı bakıp bir şey hayal etmek,gülümsemek aynı.Aynı mekanlar,aynı suratlar,aynı karakterler,Aynı gurur tablosu hep aynı.Aynı politika,aynı savaş,aynı haksızlık,Başımızda duranlar malesef aynı.Aynı sis bulutu,aynı sıkkınlık,aynı caddeler,Aynı trafik,görüntü aynı.Elimden geldiğince değiştirmeye çalışsamda işe yaramıyor.Aynı dünyam imaj farklı.Aynı atmosfer,mevsimler aynı,aynamda salaş bir adam,tıpkısının aynı.
|
| |
Üye - Mesaj
- 2071
Kişisel Sayfası
| 16 Eki 2011 21:59
|
| |
|
|
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 20
Kişisel Sayfası
| 16 Eki 2011 22:10
zannedersem şimdi sorunumu anladım. verdiğiniz iki programıcığı da yüklemeye çalıştım ama resimdeki hatayı verdi. sonra bi denemek istedim browserdan www. microsoft.com sitesine bağlanmaya çalıştım ama bağlanmadı. herhalde yanlışlıkla microsoft sitelerine bloke koyduk. ama bunu nasıl yaptığımızı ya da bu blokeyi nasıl kaldıracağımızı bilmiyorum.  |
| |
Üye - Mesaj
- 426
Kişisel Sayfası
| 16 Eki 2011 22:20
denetim masası > yönetimsel işlemler > hizmetler > dns işletimcisinde durdur deyip dener misin? Olumsuzluklar her yerde aynı.Görüşlerimiz ve tüm yaşantımız aynı.Giydiğimiz kıyafet,aldığımız soluk,Yukarı bakıp bir şey hayal etmek,gülümsemek aynı.Aynı mekanlar,aynı suratlar,aynı karakterler,Aynı gurur tablosu hep aynı.Aynı politika,aynı savaş,aynı haksızlık,Başımızda duranlar malesef aynı.Aynı sis bulutu,aynı sıkkınlık,aynı caddeler,Aynı trafik,görüntü aynı.Elimden geldiğince değiştirmeye çalışsamda işe yaramıyor.Aynı dünyam imaj farklı.Aynı atmosfer,mevsimler aynı,aynamda salaş bir adam,tıpkısının aynı.
|
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 20
Kişisel Sayfası
| 16 Eki 2011 22:35
- Alıntı: xNiqhTBLueSx16.10.2011 22:20:50
 denetim masası > yönetimsel işlemler > hizmetler > dns işletimcisinde durdur deyip dener misin?
çok teşekkür ederim, çalıştı ve şimdi yüklüyor. birkaç gündür bununla uğraşıyordum. şıp diye çözdün; mukemmelsıııınnnnn... peki yükleme bitince tekrar dns işletimcisini başlatayım mı? |
| |
Üye - Mesaj
- 426
Kişisel Sayfası
| 16 Eki 2011 22:54
Aktif ettiğinde yine microsoftun sitelerine girmezse,öyle kullanabilirsin,diğer net kullanımını engellemiyorsa bırak kalsın. Olumsuzluklar her yerde aynı.Görüşlerimiz ve tüm yaşantımız aynı.Giydiğimiz kıyafet,aldığımız soluk,Yukarı bakıp bir şey hayal etmek,gülümsemek aynı.Aynı mekanlar,aynı suratlar,aynı karakterler,Aynı gurur tablosu hep aynı.Aynı politika,aynı savaş,aynı haksızlık,Başımızda duranlar malesef aynı.Aynı sis bulutu,aynı sıkkınlık,aynı caddeler,Aynı trafik,görüntü aynı.Elimden geldiğince değiştirmeye çalışsamda işe yaramıyor.Aynı dünyam imaj farklı.Aynı atmosfer,mevsimler aynı,aynamda salaş bir adam,tıpkısının aynı.
|
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 1
Kişisel Sayfası
| 17 Eki 2011 11:57
Arkadaşım kurmuş olduğun XP işletim sistemi Microsofta yakalanmıştır.Güncelleme yapmadan kuramazsın |
| |
|
|
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 20
Kişisel Sayfası
| 17 Eki 2011 17:19
- Alıntı: metin_yzgn5217.10.2011 11:57:00
 Arkadaşım kurmuş olduğun XP işletim sistemi Microsofta yakalanmıştır. Güncelleme yapmadan kuramazsın
xNiqhTBLueSx lakaplı kullanıcı sayesinde Msn Live Messenger programını kurdum, şu an gayet iyi çalışıyor. Microsoft'a yakalanamam çünkü ben leptop aldığımda yüklü ve şifresi verilen Xp'yi kullanıyorum. Yani ben lisanslı Windows Xp kullanıyorum. Ayrıca güncellemeleri sevmediğimden kurduğum günden beri güncellemeler kapalı. Sadece SP3'e yükselttim. Teşekkürler |
| |
|