Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Windows Phone 7 erkenci!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 Şub 2010  10:30

Windows Phone 7'li cihazların çıkmasın daha çok var; ama cep devinin beklemeye hiç niyeti yok!

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/windows-phone-7-erkenci_18377.html

Resimlerle: HTC Leo'nun (HD2) yeni görüntüleri

Bazı dedikodulara göre Barselon'da gerçekleşen Mobile World Congress etkinliğinde Windows Phone 7'yi kullana ilk cep telefonu ortaya çıktı. Birçok kaynakta ortaya çıkan iddialarda mobil etkinlikte yeni işletim sisteminin HTC HD2'de görüntülendiğinden bahsediliyor. Winmo.nl sitesine göre cihazda Microsoft'un yeni mobil işletim sisteminin bir ön sürümü çalışıyordu. Bu sürüm, bazı iddialara göre bu ay içinde çıkacak olan ilk beta olabilir.

Microsoft pazartesi günü Mobile World Congress etkinliğinde mobil işletim sistemi Windows Phone 7'yi resmi olarak tanıttı. Windows Phone 7 yüklü ilk cihazlar ise 2010'un ikinci yarısında piyasaya sürülecek. Buna paralel olarak HTC firması da yeni Windows'u kullanacak olan bir dizi cep telefonu duyurdu.

Tüm konu: Windows Phone 7 erkenci!

İzleyin: Yeni HTC Max Sense iş başında

Resimlerle: HTC Leo'nun (HD2) yeni görüntüleri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows Phone 7'yi beğendiniz mi?

En üste gitBu mesajı bildir

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 MS'den Windows Phone'a yeni slogan!CHIP Online 0 28 Eyl 2011  20:15
 Windows Phone 7.5 Mango ne getirdi?CHIP Online 0 29 Eyl 2011  15:00
 Windows Phone "Apollo" mu geliyor?CHIP Online 0 29 Eki 2011  20:45
 Windows Phone 7'nin önemli adı işi bırakıyor!CHIP Online 0 10 Ağu 2011  11:15
 Windows Phone "Tango" ne getirecek?CHIP Online 0 12 Ağu 2011  12:45
Bu sayfa 0,75 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu