Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

windows update
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 May 2008  10:47:58
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
semi sormuş:
windows update güncelleştirme yapamıyor."windows yeni güncelleştirmeleri arayamadı" diyor. yardım konularında ki önerileri yaptım ama olmadı.

bilgisayarda pek çok sorun oluştu..bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. yardım edin..windows windows media center açılmıyor. live mail açılmıyor gibi...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
120GB 1024MB

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; FunWebProducts; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 1.1.4322)
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Creative Gigaworks HD50

Asus Eee PC 904HD

ADATA Speedy CF 8 GB

Creative Gigaworks HD50Etrafınızdakileri rahatsız etmeden müzik dinlemek istiyorsanız Creative HD50 tam size göre.
Asus Eee PC 904HDAsus'un yüksek taşınabilirlik ve uygun fiyat sloganıyla piyasaya sürdüğü EEE PC serisi karşımızda.
Asus Eee PC 904HDYüksek kapasitesiyle fotoğraf çekimlerinde uzun süre çalışmanıza olanak sağlıyor!
Omer KARADENIZ
Üye
REP: 33REP: 33REP: 33REP: 33
REP: 33

112 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 May 2008  11:21:06
Merhaba
Başlat > MS-Dos Komut Sistemini başlatıyoruz. ('cmd' yazıp Enter tuşuna basıyoruz)
" reg delete HKLM\COMPONENTS /v StoreDirty " komutunu yazıyoruz ve Enter tuşuna basıyoruz. Silme işlemi için onay istenecek. Evet (E) ile işlemi tamamlıyoruz.
Güncellemeleri tekrar konrol ediyoruz
Omer KARADENIZ'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Omer KARADENIZ'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
semi86
Yeni Üye

6 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 May 2008  11:52:15
Çok teşekkür ederim...ama malesef olmadı.aynı hata kod numarası veriyor..başka ne önerirsiniz.

ayrıca daha öncede "live mail açılmıyor" soruma sistem geri yüklemeyi önermiştiniz.birkaç tarihten birini seçmem istendi.ama sorun daha önceden başladığı için bir işe yaramadı..kendim ayarlayamıyorum tarihi galiba?
semi86'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) semi86'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Omer KARADENIZ
Üye
REP: 33REP: 33REP: 33REP: 33
REP: 33

112 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 May 2008  12:35:40
Live Mail ile iligli problem Windows Vista CD ni takıp Sistem dosyalarını düzenleyi seçerseniz problemi düzeltecektir.

Update ile ilgilide
C:\Windows\SoftwareDistribution
klasörünün ismini değiştirip updateleri tekrar başlatın.
Güncelleme: Omer KARADENIZ [21 May 2008 12:36:22]
Omer KARADENIZ'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Omer KARADENIZ'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000