Üye - Mesaj
- 2752
Blog Sayfası Kişisel Sayfası
| 02 May 2009 11:33
öncelikle hemen tüm işletim sistemlerinde (windows) güvenlik açığı olabilir ki bu yüzden ayda bir güncelleme yapılıyor. servis paketleri adı altında yayınlanıyor ve bu paketler ile mevcut bilinen açıklar kapatılmaya çalışıyor. bu konuda yapmanız gereken güncellenmiş bir işletim sistemi kullanmanız. ayrıca sadece işletim sistemi değil bir çok yüklenen programlarında açıkları olabilir. bunlarda değişik zamanlarda güncellemeler yaparak sorunu gidermeye çalışıyorlar.
Ayrıca vistada bir çok programın çalışmaması normal yüklenen programlarda bunun için vista uyumlu uygulamalarını geliştirmektedirler. bunun içinde sizinde yapmanız gereken vista uyumlu programı bulup yüklemenizdir.
Önerim: Güncel bir işletim sistemi ve güncel bir virüs programı kullanmanız.Güncel kalın. |
Üye - Mesaj
- 13100
Blog Sayfası Kişisel Sayfası
| 02 May 2009 11:37
Vista şuana kadar ki en güvenli windows,Microsoftunda bu konuda üstünde en çok çalıştığı işletin sistemi rahat olun ama her ne kadar böyle desekte,mutlaka sizinde biliçli bir kullanıcı olmanız lazım yapmanız gereken bazı şeyler var,
!)Windowsu sürekli güncel tutmak !)Güçlü bir güvenlik yazılımı kurmak !)İnternette her yere girmeyip,her dosyayı kabul etmeyip,tehditlere karşı biliçli olmak. AMD Phenom II X4 B50 3.2 ghz / / Kingston 4 GB DDR3 1333 Mhz / / ATI Radeon 5670 1 GB DDR5 128 bit OC / / Seagate 500 GB 7200 rpm Sata II / / Gigabyte GA-770T-D3L / / Windows 7 Home Premium x64 / / TX SONIC 460W / / LG DVD-RW
|