Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

windows xp fiesta sp3

CHIP Online

Kişisel Sayfası

PermaLink06 Ağu 2007  20:15

memo sormuş:
bilgisayarıma xp fiestayı kurdum fakat sistem doğru düzgün çalışmadı güvenli kipte oturum açarken makina kitlenip kalıyor, wireless da modeme bağlanıyor fakat bir süre sonra bağlantı kesiliyor ve oturumu kapatırken dll hatası veriyordu bilgisayarı tekrar formatladım ama fiestayı yükledikten sonra yine aynı hatalar olmaya başladı. Daha sonra xp professional kurdum ve bilgisayarım düzgün çalışıyor...
Yardımlarınız için teşekkürler..... :)

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Intel Pentium 4 3.2Ghz 800 Mhz 1 Mb Cache
(hyper trading technology)
anakart: Intel Avalon D915GAV ( PCI Express)
Ram: 1.5 Gb twinmos DDR 400
ekran kartı: Asus EAX 1600 PRO 512 Mb DDR2 128 bit (PCI Express)
Hdd: 160 Gb seagate 7200 RPM SATA 4 Mb

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
Sorularınız için Uzmanına Sor
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink06 Ağu 2007  21:07

ya sayın mod siz bilinmeyen kişilerin kodladığı birşeyi kullanıyorsunuz acaba sebei ne bu sorunun hiç sordunuzmu kendinize?? belkide yapan kişi zararlı bir kod ekledi belkide yazarken kodlama hatası yaptı ondan dolayıda stabil değil.eğer kodlamaları sıfırdan yapabilecek bir yazılımcı varsa tanıdığınız birlikte tasarlayın şuanda bende bu işe yoğunlaştım ama kodların hepsi kendime ait dışarıdan hiç almadım. tek sıkıntım office 2007 ve diğer buna benzer yazılımları entegre edememem.antivirüs yazılımlarını bile gömdüm en güncel makinada kurulum 25 dakia açılınca en son güncellemeler flash antivirüs winamp falan filanda kurulmuş geliyor.office yazılımı içinde çalışmalarım devam etmektedir.dll hatalarının sebebi kodlama hatası ben çok denedim hatta kernel exeyi iptal ettim sistem hızdan uçuyordu ama dll + drwatson boyna çıkıyordu.
Güncelleme: black_flood (06 Ağu 2007 21:09)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink06 Ağu 2007  21:30

xp siesta sp3 mü siesta sürümü diye bişi var mı ilk defa dudum.bi ekran görüntüsü logosu warsa irtibata geçsin biri benle.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink06 Ağu 2007  22:32

Alıntı: black_flood
ya sayın mod siz bilinmeyen kişilerin kodladığı birşeyi kullanıyorsunuz acaba sebei ne bu sorunun hiç sordunuzmu kendinize?? belkide yapan kişi zararlı bir kod ekledi belkide yazarken kodlama hatası yaptı ondan dolayıda stabil değil.eğer kodlamaları sıfırdan yapabilecek bir yazılımcı varsa tanıdığınız birlikte tasarlayın şuanda bende bu işe yoğunlaştım ama kodların hepsi kendime ait dışarıdan hiç almadım. tek sıkıntım office 2007 ve diğer buna benzer yazılımları entegre edememem.antivirüs yazılımlarını bile gömdüm en güncel makinada kurulum 25 dakia açılınca en son güncellemeler flash antivirüs winamp falan filanda kurulmuş geliyor.office yazılımı içinde çalışmalarım devam etmektedir.dll hatalarının sebebi kodlama hatası ben çok denedim hatta kernel exeyi iptal ettim sistem hızdan uçuyordu ama dll + drwatson boyna çıkıyordu.
Bu yazıyı mod yazmadı uzmanına sor bölümüne gönderilmiş bi yazı bu.
Arkadaşım dediğin xp sürümü microsoftun çıkarmadığı hackerlerin nlite programıyla xpyi hafifleştirdiği bir sahte xp sürümü.Bunada yanıt bulman zor..Çünkü o işletim sistemi sahte ve xp ile alakası olmayan bir dosya değişikliğinden falan kaynaklanıyor olabilir..Kahkaha
geccetr.blogspot.com
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink08 Ağu 2007  01:38

black_flood güleceğim yoktu ya :)Sağolasın güldürdün beni. Modlar sizde biraz daha dikkatli olun. :)

gökhan19 un dediği gibi bu tarz güncellemeler microsoft tarafından yayınlanmıyor. Dolayısı ile sorunlar karşısında herhangi bir kaynaktan destek beklemek yanlış olur. Hackerlar taradından böle bişey çıkarıldığını bende duydum ancak ilgilenmedim yani bilmiyorum, fakat bir hacker tarafından kodlanmış bir servis packi sisteme yüklemek mantıklı değil. Onu bırak tek bir satır bile bir hackerın elinden çıkmışsa o programı sisteme koymak, bir hırsızın ürettiği kapıyı eve takmaktan pek farklı değil. Tavsiyem böyle şeylerle sisteminizi riske atmayın.
Nothing...
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 windows xp sp3 cd ile format nasıl atılıHPQ-User 6 07 Tem 2009  16:25
 Windows Xp SP3 SorusuHPQ-User 6 29 Nis 2008  16:46
 Windows XP SP3 için görüşleriniz ..kaptanprice 55 29 Haz 2008  21:14
 windows xp sp3Feel Good 3 14 Tem 2008  17:40
 windows xp sp3Semih Özyurt 2 28 Ağu 2008  07:42
Bu sayfa 1,06 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu