Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Windows XP'nin bütün hayatı!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink29 Kas 2011  02:22

Microsoft'un destanlaşan işletim sisteminin doğumundan bugüne kadarki tüm hayatı bu makalemizde!

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/wind ... n-hayati_30539.html

Resimlerle: Windows XP Service Pack 3 Türkçe izlenimleri

Windows XP, 25 Ekim 2001'de Microsoft tarafından "Microsoft'un şimdiye kadarki en iyi işletim sistemi" sözcükleriyle tanıtılmıştı. Ancak tam 10 yıl sonra birçok kişi, onu hala dünyanın en iyi işletim sistemi olarak görüyor.

Windows XP'nin bu kadar başarılı ve kalıcı olacağını, çıktığı gün herhalde Microsoft dahil hiç kimse tahmin edemezdi. Bu, ne tüketiciler, ne bu iş için para alan sektör analistleri ne de şirketler tarafından umulmuyordu.

Windows XP'nin kalıcı olması, tek bir faktöre bağlı değil. Bu faktörlerin en başında 2007'de çıkan Vista'nın başarısızlığı ve PC kullanıcıları tarafından büyük bir kabul görmemesi var. Ancak özellikle 2004'de Service Pack 2 yayınlandıktan sonra sanırız Windows XP'nin iyi olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.

Bu makalemizde Windows XP'nin hayatındaki önemli gelişmeleri, başarılı ve başarısız sürümlerini, XP'nin ortaya çıkmasında ve bugün hala yaşamını sürdürmesinde rol oynayan olayları sizlerle paylaşacağız.

Tüm konu: Windows XP'nin bütün hayatı!

İzleyin: Windows XP'ye dev çözünürlük!

Resimlerle: Windows XP Service Pack 3 Türkçe izlenimleri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows XP'li bilgisayarlardan sizce kaç sene daha bahsedilecek?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink30 Kas 2011  13:45

maximum 2013 e kadar yada destek süresi olan 2014 ün mart ayına kadar. artık ölmüş bişiyi hala ne canladırıyolar anlamıyon. gerçi canlanmazda ancak zayıf işletim sistemlerinde kullanılır. yeni notebook için şöle bi baktım acaba xp driver varmı diye 2 driverdan başka bulamadım 14 driverda. şimdi xp nin nesini kullanayim?
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Ara 2011  20:13

XP , bundan sonra ne çıkarsa çıksın her zaman en iyi windows işletim sistemi olarak anılcaktır. Tabiki bundan sonra XP kullanımı git gide azalcak , ve XP den çok daha iyi sistemler çıkacaktır. Ama zamanına göre en iyisi xp dir. Bu kadar uzun süre popiler olan ( halada devam eden ) XP dir. Hele o XP deki manzara resmi 2003 den beri masaüstümde...
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink28 Şub 2012  11:35

Windows XP Az Ram Kullanan ve Oyunlarda Yüksek FPS Veren Bir Sistemdir
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink28 Şub 2012  15:51

Eğer microsoft 8 yerine xp yi günümüz şartlarına uyarlasa idi bence şunları eklese idi 
windows 7 gibi görünüme sahip hızı ise xp hızında olaydı şahane bir program oolurdu
Herkeste kullanırdı
Xp nin en gıcık olduğu özelliği bir program hata verince hemen microsoft'a bildir diyor :D
İspiyoncu Xp
Gülüş

En üste git

Üye
REP: 444, 3,67

Kişisel Sayfası

PermaLink28 Şub 2012  15:54

Bilirim keratayı elimde büyüdü

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Windows XP'nin Gizli Fonksiyonlarını KullanınCHIP Online 3 01 Kas 2008  12:11
 Microsoft, Windows XP'nin satışını durdurduCHIP Online 9 04 Tem 2008  18:34
 Windows XP'nin yaşam süresi yine uzadıCHIP Online 8 07 Kas 2009  21:29
 Engellenmiş windows xp nin engelini kaldHPQ-User 1 12 Mar 2008  19:06
 WindoWs XP nin bilgisayardan kaldırılmasHPQ-User 1 27 Mar 2008  23:46
Bu sayfa 0,94 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu