CHIP Forum
Haber
İnceleme
Makale
CHIP TV
Galeri
Kategoriler
Forum
MWC 2014
11
Konu Seçenekleri

Windows7 İnternet Erişimi Yok Hatası Ne Olur!!

Yeni Üye
UID
165359
Mesaj
8
Kayıt
23 Oca 2010

Kişisel Sayfası
Engelle

23 Oca 2010 23:19     #1
Merhaba chip üyeleri ,
 
Windows7 li bir bilgisayarım var . İnternette araştırdım çoğu windows7li notebooklarda internet erişimi sorunu var. Bu forumda gördüm ethernet sürücüsündenmiş. İntel Wifi Link 5100 Agn Driverı bulamıyorum. Ne olur yardım edin arkadaşlar .
 
Bildir
Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Yeni Üye
UID
175569
Mesaj
7
Kayıt
23 Nis 2010

Kişisel Sayfası
Engelle

25 Nis 2010 12:49     #2
Varya aynı hata bende de var çıldırıyorum.Ama bazen internetin elektrik kablosunu çekip 15 sn bekleyip yine takarsan işe yarıyor.
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Üye
REP: 395, 3,91
UID
60529
Mesaj
1347
Kayıt
18 Ara 2007

Kişisel Sayfası
Engelle

25 Nis 2010 13:33     #3
Modem bilgisayara uzakta olduğundan da kaynaklanabilir. Win7'nin kendi kurduğu kablosuz ağ kartı sürücüsünde bi problem olmadı bende. Yine de güncelle bi bakalım.

http://downloadcenter.intel.com/detail_desc.aspx?agr=Y&DwnldID=8061&ProductID=3062
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Üye
REP: 269, 3,33
UID
75332
Mesaj
2709
Kayıt
06 Haz 2008

Kişisel Sayfası
Engelle

25 Nis 2010 22:41     #4
Ethernet karti drivers ile wifi kartinin alakasi ne ?
öncelikle sorun falan yok sorun siz gibi hic bilmiyen arkadaslarin bir ise kalkismasi yada isi bildigini sandiklari kisilere format attirip sonrasinda drivers kurmayi beceremesi.
Ethernet karti ve wifi driverslari farkli seyler
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Yeni Üye
UID
166828
Mesaj
20
Kayıt
04 Şub 2010

Kişisel Sayfası
Engelle

26 Nis 2010 13:24     #5
aynı sorun bendede war ve modemi kapatıp açınca düzeliyor... ama uzaklıkla alakası yok modemin yanındayken bile bunu yapıyor...
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Yeni Üye
UID
185576
Mesaj
16
Kayıt
23 Haz 2010

Kişisel Sayfası
Engelle

10 Tem 2010 02:11     #6
benimki düzelmiyor hiç.sistem geri yükleme yapınca düzeliyor ama uzun süre kapalı kalıp açtığımda yine aynı sorun oluyor.sarı bir ! işareti çıkıyor
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Yeni Üye
UID
185576
Mesaj
16
Kayıt
23 Haz 2010

Kişisel Sayfası
Engelle

10 Tem 2010 16:34     #7







sorun bu :@ bin tane dns denedim olmuyor olmuyor olmuyor !
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
11