Merhaba.Windows7 7100 rtm build kullanıyorum direk sitesinden indirmiştim.Bugun başlatta saat tarafında bir baloncuk çıktı ve ürünü 3 gün içinde etkinleştirmelisiniz gibi bir yazı yazıyordu.Bu ne anlama geliyor?Özel olarak birşey yapmalı mıyım?Şimdiden Teşekkurler.
e-mail e gelen key den bahsediyorsun sanırım denedim ama olmamıştı sanırım tam hatırlamıyorum gece çok geçti saat o yüzden ugraşamamıştım.Şimdi nasıl etkinleştirebilirim?
Kısaca, ürün anahtarınla kurmuşsun ama henüz etkinleştirmemişsin. Bilgisayarıma sağ tıklayıp Özellikler'e gel ve en altta Şimdi Etkinleştir'e tıkla...
Banlandınız mı? Burayı Okuyun Twitter: @sislamoglu@chiponline Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
internet varsa microsoft un verdiği keylerden birini kullanarak etkinleştir yada ücretsiz telefon hattından etkinleştir ben öyle yaptım 0800 211 3939
Bütün dünyada, nerede kapitalist varsa orada basın özgürlüğü; gazete satın alma özgürlüğü, yazar satın alma özgürlüğü, rüşvet, halkın görüşünü satın alma ve burjuvazinin yararına saptırma özgürlüğü vardır. V.İ.LENİN