Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

wmp 11 de tekrar
ufuli
Üye

103 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Mar 2008  12:51:45
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
yaw arkadaş bu wmp 11 de repeattttt tuşu yok mu..ne biçim iştir yaaaa.yoksa ben mi bulamıyom...
ufuli'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) ufuli'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Sihirli rakam 7

İlk tepkiler!

Yepyeni bir Google!

20081122120000Windows 7 ve Core i7: Intel ve Microsoft'un yeni ürünlerinde 7 sayısının bulunması bir tesadüf mü?
Ben-YouTube-a-giriyorum-tepkileriBaşbakan Erdoğan'ın "Ben YouTube'a giriyorum" sözlerini bilişim dünyası nasıl yorumladı?
Ben-YouTube-a-giriyorum-tepkileriGoogle aramalarını artık dilediğiniz gibi sıralayabilir ve silebilirsiniz. Nasıl mı?
CU_GS7
Forum Başkatibi

5828 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Mar 2008  13:08:03
ufuli'den alıntı:
yaw arkadaş bu wmp 11 de repeattttt tuşu yok mu..ne biçim iştir yaaaa.yoksa ben mi bulamıyom...
Bu ne biçim soru sorma şeklidir.. Ne biçim iştir.. Koskoca wmp11'de repeat tuşu mu olmayacakmış.. Hay Allah olamaz ki ama sen bulamamışsın..
Güncelleme: CU_GS7 [21 Mar 2008 13:08:35]
CU_GS7'nin profilini görüntüle CU_GS7'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ufuli
Üye

103 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Mar 2008  14:34:33
bende o tuş yok..resim nasıl koyuluyo buraya...deyinde koyayımm..sırasıyla o gösterdiğin yerde rastgele modu var yinelemeyi aç tuşu var bu yineleme bi şarkı için tüm şarkılar bittikten sonra başa dönüyo orda o işe yarıyo sadece
Sayfanın en üstüne git
CU_GS7
Forum Başkatibi

5828 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Mar 2008  14:43:57
ufuli'den alıntı:
bende o tuş yok..resim nasıl koyuluyo buraya...deyinde koyayımm..sırasıyla o gösterdiğin yerde rastgele modu var yinelemeyi aç tuşu var bu yineleme bi şarkı için tüm şarkılar bittikten sonra başa dönüyo orda o işe yarıyo sadece
Tam olarak yapmak istediğin ne??
Sadece 1 şarkının sürekli, ard arda çalması mı??
Eğer bu ise 1 çalma listesi oluşturmalısın, sonra çalmak istediğin şarkıyı o listeye eklemelisin(sürükle bırak olabilir) ve belirttiğim buton'a basıp yinelemeyi açarsan şarkı bittikçe yeniden başlar ve istediğin olmuş olur..
CU_GS7'nin profilini görüntüle CU_GS7'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ufuli
Üye

103 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Mar 2008  19:20:56
dielim 100 şarkılık bi liste var..burda 27.şarkıyı tekrar tekrar çalmak istiyorumm..winapta varrr.bi kere bastığın zaman,şarkı listesi son şarkıdan sonra bi daha başa dönüyo(repeat all)..iki kere tıkladığın zaman da dielim 50 .sırada ki şarkı çalıyo (repeat track) ...bunu demek istiorummm..öle tek şarkılık liste yaparsam kim uğraşacak onla...koskoca mikrosoft düşünememiş mi bunu die soruyorum katibimmm
Güncelleme: ufuli [21 Mar 2008 19:22:04]
Sayfanın en üstüne git
Arsen
Yeni Üye

24 Mesaj

Mesaj Tarihi : 23 Mar 2008  01:20:00
WMP'yi kaldır tekrar kur. Belki buton gözükür.
Veya üstteki sekmelerden ayarla.
Arsen'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Arsen'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000