sistem su soğutmalı sistem 2 adet kablo çıkar 4 pinli olan fanın 3 pinli olan pompanın hattı sen ikisini birden bağladığında hem pan hem su pompan çalışacaktır
arkadaşlar bunu Amd phenom II x4 e takabilir miyim? ne kadar serinletir işlemciyi bilecebilecek varmı. vatanda kampanya var yetişip almak istiyorum.stok fan kafamı davut etti.ayrıca kasam 17 cm sığarmı bu ? Anakartım MSI 870A-G54.lütfen yardım edin !!!!
arkadaşlar bunu Amd phenom II x4 e takabilir miyim? ne kadar serinletir işlemciyi bilecebilecek varmı. vatanda kampanya var yetişip almak istiyorum.stok fan kafamı davut etti.ayrıca kasam 17 cm sığarmı bu ? Anakartım MSI 870A-G54.lütfen yardım edin !!!!
Arkadaşım bu ürün benim acemiliğime geldi ve almış bulundum ama ben bu üründen faydalanamadım bu yüzden benim sana tavsiyem bu tür bir ürün almandır.
illa onu al demiyorum demek istediğim bu tür bir ürün almaya çalış,kasana sığarmı konusunda ise tam net bir şey söyleyemem çünkü kasanın marka ve modeli hakkında bir bilgi vermemişsin ama kasanın ve almayı planladığın soğutucunun tam olarak ölçülerine bakarsan zaten kesin olarak sonuç ortaya çıkacaktır.
Merhaba Arkadaşlar Ben Bu Sogutucudan Almayı Düşnyrdm Ama Ne Yapym Vaz mı Geçym ? Suyu Falan Bitiyomş Dolduryrmşn Ama Yüksek Performans Saglıyrmş Falan Var mı Bşka Kullanan. Bu Arada Kusura Bkmayn Konu Hortlattık Ama ( :