slm ben görev yöneticisini açamiyorum ''görev yöneticisi,yöneticiniz tarafından devredışı bırakıldı'' yazısını aliyorum internetten araştirdim regedit den dene dediler denedim ''yönetici tarafında devre dışı'' hatasını aldım yardım edermisiniz
Sanma şâhım...herkesi sen....sâdıkane...... yâr olur Herkesi sen.. dostun mu sandın..belki ol... ağyâr olur Sadıkâne........belki ol.....âlemde bir.......... serdar olur Yâr olur... ağyâr olur...... serdar olur....... dildâr olur
başlat çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam dediğinde sorun kalmayacaktır
Tabi böyle diyorsa bilgisayarınızda %99 virüs var demektir. Hangi virüs tarayıcısını kullanıyorsanız (tabi kuruluysa) silip daha doğru düzgün bir tanesini yüklemenizde ve komple sistem taraması yapmanızda da fayda var.
Balığa aç kimse kalmasın günü geldiğinde diye, balık tutmayı öğretmeyi tercih edenlerdenim...
Tabi böyle diyorsa bilgisayarınızda %99 virüs var demektir. Hangi virüs tarayıcısını kullanıyorsanız (tabi kuruluysa) silip daha doğru düzgün bir tanesini yüklemenizde ve komple sistem taraması yapmanızda da fayda var.
Çok doğru diyo. Bu bi virüs böcüğü etkisi. Virüs böcüğünün adı da Sailty-aa 2 sene önce bu böcükle muhattap olmuştum. Çoğu exe dosyalarımı mahvetmişti. Ama artık icabına baktım.