Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Xp Home Ürün Anahtarı Etkinleştirme....

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eyl 2009  16:43

İyi günler arkadaşlar
Az once pc'ye format attım 2 tane profeessional xp cdsi denedim eksık dosya hatası verdı..Bende home'la denedım hata vermeden formatı attı..Ama bunda unutmusum ürün anahtarı etkınlestırme ıstıyo..Bı zamanlar legal mi illegal mi bilmiyorum bir program vardı..Müşteri temsilcisine vereceğimiz numarayı o programa yazıyoruz o bıze ürün anahtarını verıyor bi nevi hizmet temsilcisi görevini görüyor..O program elınde olan veya ısmını bılen yada baska cozum yolu bılen arkadas varsa sımdıden cok cok tesekkurlerımı sunuyorum...
Güncelleme: Sagolera (17 Eyl 2009 16:51)
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eyl 2009  17:15

Yardımın için teşekkürlerde benim xpyi etkinleştirmem için ürün anahtarı lazım...O yuzden telefon seceneği var fakat telefonla aramak istemiyorum o dedığım programa bu numaraayı yazarak bana yenı numara verıyor bende onu gırıp urun anahtarını etkınlestırmem gerekıyor...

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eyl 2009  17:43

Bi tane program buldum güvenli modda baslattıktan sonra calıstırdım bısıler yaptı sonra reset attım actım bilgisayarı windows etkinlestırıldı dıyor..Sızlere sorum şu pekı bunun bi sakıncası varmı virüs programı virüs falan bumaz ama bilgisayarım guvenlı olur mu?

tesekkurler..

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eyl 2009  17:54

Arkadaşlar yardım edecek yok mu yawwwww:):):):):):)

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eyl 2009  21:13

hehe ben de 3 adımda legal xp(içindeki virüsler silindi...) kullanıyorum hemencecik aktive oluyor. Kahkaha
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eyl 2009  21:15

güvenli olur merak etme ama sen yine de bi hijackthis ve Avira ile tarat da için rahat etsin ;) bişey olsaydı zaten bende de virüs olurdu ;) zaten bilgisayarımda neredeyse hiç bedava program yok hepsi lisanslıdır Kahkaha
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eyl 2009  21:33

Alıntı: 0PC-Kopat017.09.2009 21:15:45Alıntı yapılan Mesaja git
güvenli olur merak etme ama sen yine de bi hijackthis ve Avira ile tarat da için rahat etsin ;) bişey olsaydı zaten bende de virüs olurdu ;) zaten bilgisayarımda neredeyse hiç bedava program yok hepsi lisanslıdır Kahkaha

Legaldaki virüsleri nasıl sildin.Bende eskıden pcyı cok ıyı bılmedıımde hıc vırus falan bılmıodum tabı legal xp yapıodum sonra ogrendıkten sonra bı arkadasa yapayım dedım bı baktık vırus ahaa dedım ben boylemı kullanıyodum o arkadasada yuklemeye calıstık ama onda olmadı..Bazen bazı seylerı bılmemek daha ıyı....Tmm ben taratayım pcyı bakalım bısıler bulcak mı?Yardımın için tesekkurler...

En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink21 Mar 2010  15:44

pRoqRamı söyLermisiniz Lütfen aciL yardım Lazım yha... SaqoLera msn adresini atarmısın ltfen...Bendede aynı sorun var ?
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 ürün anahtarı etkinleştirmeHPQ-User 5 19 Şub 2010  13:36
 ürün anahtarı etkinleştirmeHPQ-User 2 16 Eki 2010  19:44
 windows xp lisans ürün anahtarıHPQ-User 4 06 Şub 2011  01:07
 xp ürün anahtarı sorunuHPQ-User 2 20 May 2008  01:37
 xp format atarken ürün anahtarıchieff 6 02 Tem 2010  14:19
Bu sayfa 0,93 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu