Anket Sorusu: Arkadaşlar bi araştırma yapıyorum acaba yakıt tüketiminiz krş/km olarak nedir? Arkadaşlar bi de isterseniz aracınızın markasını ve yakıt türünü(lpg,benzin,dizel) belirtirseniz daha çok yardımcı olursunuz. teşekkürler herkese iyi forumlar
Nereli olduğumu soruyorsun bana Ben ömrümce kendi içine kıvırılan adam, Başıboş bir dalgayım ki okyanusta; Yokum kendime kıvırılmasam...
Toyota corolla. Geçen hafta depoyu (LPG) fulleyip 200 km uzunyol, 100 km şehir içi gittim ve tekrar fulledim, (burda LPG 1.95-2.00 arasında) 43 liralık aldı. Yani 14-16 krş arası.
Toyota corolla. Geçen hafta depoyu (LPG) fulleyip 200 km uzunyol, 100 km şehir içi gittim ve tekrar fulledim, (burda LPG 1.95-2.00 arasında) 43 liralık aldı. Yani 14-16 krş arası.
Orası iyiymiş gerçekten. Burada 2,85 Lpg yani benzin ile kafa kafaya geldi gidiyor misali. Araba almak ne kadar akıl kârı tartışılır orasını bilemem :)
Die tranen greiser kinderschar Ich zieh sie auf ein weisses haar Werf in die luft die nasse kette Und wunsch mir, dass ich eine mutter hatte!!