irfan sormuş: webcam normal olarak çalışıo ama kendi yazılımında iken ne video çekilio ne de resim çekilio yani sorun yazılımda program bir türlü webcame bağlanamıyo programı silip tekrar yükledim hatta format bile attım olmadı
Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows Vista Sistem Özellikleri: 256 mb ekran kartı, 1gb ram ,intel core 2 cpu işlemci
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.1)
Lara Croft tekrar döndü. Tomb Raider Underworld'te güzel Lara'yı neler bekliyor, nerelerde olacak?
Son 7 günde 1 milyon kişiye ulaşan film, 2008'in de en çok indirileni olma yolunda.
Windows 7 ve Core i7: Intel ve Microsoft'un yeni ürünlerinde 7 sayısının bulunması bir tesadüf mü?
saint
Deneyimli Üye
REP: 210
Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008 16:28:24
yapacağın şey camın usb bağlantılarını sök yazılımıkaldır ve ccleaner programıyla temizle regeditte temizlik yapki işlemci eskiye nazaran bişey hatırlamasın daha sonra tekrar yazılımı yükle pc kapat ve usb bağlantılarını tak ve pc aç buda çözüm olmassa camda bi sorun vardır.http://download.chip.eu/tr/CCleaner..._132258.html bu programı kullaanbilirsin regedit temizliğinde. türkçe mevcut
Güncelleme: saint [05 Eyl 2008 16:31:26]
ne olduğun değil,kim olduğun önemli.
gazi909
Katılımcı Üye
REP: 63
Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008 17:02:23
webcamin markası ve driver ını da yazsaydın iyi olurdu.driveri kendi sitesinden güncel olarak indirip kurmayı dene
07BENER07
Deneyimli Üye
REP: 166
Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008 18:44:16
gazi909'dan alıntı:
webcamin markası ve driver ını da yazsaydın iyi olurdu.driveri kendi sitesinden güncel olarak indirip kurmayı dene
katılıyorum belkide siz yanlış sürücüyü kurmusunuzdur bu yüzden böyle bir hata geliyordur.
Bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda Şimdi kaderime küfrederim hayat senin adında Kalbin olsun yerim dedim ya beni terk edip giden Öyle olsun bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda