%100 Türkçe FPSTPS Oyunu, Now Attack Rehberi

bohemianz
06-07-2015, 14:27   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
22 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2013

Now Attack Rehberi

İlkbahar başından bu yana devam eden yoğun çalışmaları sonucunda geçtiğimiz günlerde Kapalı Beta’sı yayımlanan Now Attack, %100 TürkçeSeslendirme ve hem FPS hem de TPS olarak oynanmasıyla fark yaratıyor!

Oynanış:

Dediğim gibi, diğer oyunlardan ayıran en önemli özelliklerinden biri, oyunun FPS (birinci şahıs gözünden) ve TPS (üçüncü şahıs gözünden) olarak oynanabilmesi.

Görselde de gördüğünüz gibi, haritalara göre istediğiniz açıdan oynayabiliyorsunuz. Fakat bazı haritalarda yalnızca FPS ya da yalnızca TPS modunun olması olumsuz bir durum gibi gözükebilir ama haritanın büyüklüğüne oranla, o oyunu veya maçı FPS oynamanızda büyük yarar olacaktır.

Haritalar:

Diğer FPS oyunlarında gördüğünüz, küçük haritalar ve standart görevleri Now Attack’ta görmüyoruz. Haritalar büyük olduğu için, arkadaşlarımızla oyuna girdiğimizde tam bir savaş oyunu oynuyoruz. Farkı stratejiler geliştirip, harita ve harita modlarına göre oyunu senkronize edebiliyoruz.

Herkesin Merak Ettiği Soru: Oyunda yeterli oyuncu var mı?

Öncelikle oyun, ilk duyurulduktan sonra ve Kapalı Betası başladığında oyuncular çoğunluktaydı. Öyle ki şu anda Avrupa’nın ve hatta Brezilya’nın ilgisi oyuna çok büyük. Abartmadan söylüyorum, oyunda Türklerden çok Brezilyalı Carloslar, Santoslar, Diegolar basmış durumda.


Peki ne oldu da Brezilyalılar Now Attack’a ilgi gösterdiler? Sanıyorum en büyük sebebi FPS/TPS’in aynı anda oynanıyor olması. Futbolda da olduğu gibi dar alanda kısa paslaşmayı ve estetik hareketleri seviyorlarsa, Now Attack’ı tercih etmeleri de gayet normal olmuş.

Silahlar:

Sıradan bir FPS oyununda görebileceğiniz bütün silahlar Now Attack’da da mevcut. Fakat bu silahları istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. İster renkli ister metal ağırlıklı tasarımlı silahlara sahip olabiliyorsunuz. Tabii yine her oyunda olduğu gibi oyun içi eşyalar satın alarak da karakterinizi güçlendirmeniz mümkün. Elbette ki oyun size sürekli eşya satın alın demiyor. GM’lerin hemen hemen her gün düzenlediği oyun içi etkinliklerde çeşitli eşyalara-silahlara ücretsiz sahip olabiliyorsunuz.

Now Attack Oynamak İstiyorum, Sistem Gereksinimleri Nedir?

•        Windows XP Service Pack 3
•        Intel Core 2 Duo 1.8GHz ya da benzer AMD
•        2 GB RAM
•        Diskte Gereken Boş Alan: 5 GB
•        Ekran Kartı: DirectX 9+ Uyumlu 512 MB(Örneğin; NVidia 9600 / ATI Radeon HD 5850)


3 Adımda Now Attack’ı Kurmak ve Oynamak:


1)        BURAYA tıklayıp ilk önce siteye kayıt olalım.
2)        Kayıt olduktan sonra yine BURADAN oyunu indirelim.
Oyunu ister sitesinden, isterseniz de TORRENT’ten Full Paket olarak indirebilirsiniz.
3)        Launcher’i çalıştırın ve oyuna girin.


Now Attack Oynanış Videoları:


Brezilyalıların büyük ilgisinin olduğunu söylemiştim, işte onlardan ikisinin gözüyle Now Attack:

Video1: https://www.youtube.com/watch?v=XubF...ature=youtu.be

Video2: https://www.youtube.com/watch?v=CmOOzccEGKk

Tabii ki Türklerden de oyunu inceleyenler var:

https://www.youtube.com/watch?v=5K-I_xm95-4

Son Düzenleme: bohemianz ~ 10 Temmuz 2015 17:38 Neden: Güncelleme