Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Yeni Winamp hazır, indirin...

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Tem 2009  15:06

Alıntı: ersinbakar05.07.2009 13:29:31Alıntı yapılan Mesaja git
arkadaşlar microsoftun bir programını alıp program şirketleriyle karşılaştırmayalım winamp sadece kendi programıyla uğraşıyor ona birşeyler katmaya çalışıyor ama ms herşeyle uğraşmak zorunda kalıyor ki onların nadirane ürünlerinde bırakın biraz güzel olsun ki onutmayında windowsunuz olmasa winamp bir hiçtir saygılarımla
Sevgili ersinbakar kimsenin microsoftun bir programını alıp konusu uzmanlığı media player ve araçları olan bir başka firma ile kıyasladığı filan yok.Ama dünyanın en büyük yazılım firmasını da -bütçesi mühendis kadrosu, yazılım uzmanı ve çalışanı ile haklı rekora sahip yazılım firmasını- ;atölye zihniyetiyle değerlendirmemek gerekir" ms herşeyle uğraşmak zorunda kalıyor" tabiiki kalacak departmanlar değişik sanıyormuyuz ki windows 7 yazılım departmanı  ile bing masasının  ya da güvenlik yazılımları konusunda çalışan seksiyonun gerek çalışanları gerekse bütçeleri gerek çalışma alanları  birbirleriyle aynı ve içli dışlı Gülümseme o zaman microsoft; kaspersky company,symantec (norton) gibi devlerin kapıştığı  anti virüs yazılımı sektörüne de morro ya da şimdiki adıyla microsoft secretary essentials   ile hiç  soyunmasın  ya da arama motoru ile ne işi var dı bing  ile google a rakip olmak niye idi  tabiiki her soft yazılımı kendi içinde değerlendirip en iyisini bekleyeceğiz.Unutmayalım ki microsoft lider yazılım fırması-işletim sistemi kurulumcusu değil- ...ve liderden herkes öncülük ve mükemmeli başarmayı bekler microsoft antivirüs yazılımı üretecekse tabiiki mükemmelini bekleyeceğim ya yazık işi bu değil demeyeceğim.Ve media player yazılımları için ayrılan finans gücü winampın üreticisi nullsoft un altında değilse tabiiki microsoft imzalı olan media player yazılımında da en iyisini arayacağım.Bizden de saygılar....
Güncelleme: AkyüzCan (05 Tem 2009 15:07)
En üste git

Üye
REP: 150, 3,61

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Tem 2009  16:03

optimize Winamp :P
Teknik Bakım & Montaj Uzmanı
Cnk Software & Networking Systems
http://cnk.gen.tr
CNKSoft Facebook'ta
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink05 Tem 2009  20:30

aimp wmp gom player winamp bu yazılımlar göz ağrılarımız pc lerde
En üste git

Üye
REP: 115, 3,43

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Tem 2009  20:52

Winamp tabiki.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink05 Tem 2009  23:29

Uzun süre Winamp kullandım. Fakat 5.x sürümlerinde nedense çok saçma sapan buglara denk geldim. Bunları düzelttiler, defalarca alt sürüm çıkardılar bu sefer başka saçma buglar çıktı. Mesela bir parçayı queue list'e alınca nedense playlist'in en sonuna bir kere daha ekliyor. Önceki buglar da; sıraya alınmış parçanın çalması bitmeden parçayı değiştirdiğinde queue list'e devam etmiyordu, önceki şarkıyı iki kere tekrarlıyordu v.s.

Her ne kadar WMP'den iyi olsa da bu sorunlar yüzünden başka oynatıcı aradım ve Aimp2 kullanmaya başladım. Çok memnunum. Winamp kadar hafif ve onun kadar iyi. Video oynatmak için kullanmadığım için müzik dinlemek için fazlasıyla işime yarıyor.
There are only 10 types of people in the world —
those who understand binary, and those who don't.

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink06 Tem 2009  00:14

5 senedir winam kullanıyordum windows 7 ile birlikte media playeri denedim özelliklerini inceledim. ve çok hoşuma gitti. çok sevdiğim şarkıları 5 yıldızlı olarak işaretliyorum 5 yıldızlılardan bir liste oluşturuyorum. biraz daha az hoşuma gidenleri 4 yıldızlı olarak işaretliyorum, onlardan bir liste oluşturdum. geri kalanlarıda sil diyerek siliyorum. dinlemediğim şarkılar boşuna yer kaplamamış oluyor. media player çok iyi bence başka programlar kurup da bilgisayarı program çöplüğüne dönüştürmeye gerek yok diyorum ben. 
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Yeni WinAMP hazır, İndirin!CHIP Online 18 24 Ara 2009  23:38
 Nero 9: Yeni set hazır. İndirin, deneyin...CHIP Online 6 08 Ara 2008  09:24
 GIMP'in yeni sürümü hazır. İndirin...CHIP Online 3 01 Eki 2010  02:56
 Yeni VLC Player hazır! İndirin...CHIP Online 1 02 Ara 2008  19:39
 İndirin: XviD codec'inin yeni sürümü hazırCHIP Online 0 04 Ara 2008  21:30
Bu sayfa 0,53 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu