yıldızli şifreler çözüldü

aslan yürek38
24-09-2012, 21:56   |  #1  
aslan yürek38 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 9
338 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2012

arkadaşlar yıldızlı şifreleri gösteren program arıyorum nette ne kadar program varsa indirdim ama hiçbirisi bi işe yaramadı bildiğiniz ve işe yarar program varmı aceba hepinize tşk ederim şimdiden

Son Düzenleme: aslan yürek38 ~ 26 Eylül 2012 01:23
onurkanka
24-09-2012, 23:10   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

merhaba yıldızlı şifreleri görmek için aslında proğrama ihtiyaaç yok şifre alanında üstünü maus  la tarayıp sağ tıla ve öğeyi denetle de ve input[type="password"]  yazan yere input[type="text"] yazman halinde şifereler görünecektir.... :DD hadi kolay gele

onurkanka bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 2 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
aslan yürek38
26-09-2012, 01:23   |  #3  
aslan yürek38 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 9
338 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2012

tşk ederim kardeşim işime yaradı çok saol

Turks17
29-12-2012, 01:10   |  #4  
Turks17 avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2012

eyvallah kardeşim işe yarar.

muratuc34
22-09-2013, 22:58   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2013

merhabalar sizlere bişey danışmak isterim bazı sitelerde tlf numaralarında mesela 0532 4** *** 5 bunun gibi şifrelenmiş hani gözüküyor  böyle bişeyi çözmek için ne yapmak gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim

amazon88
01-10-2013, 23:04   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2013

kardeşim senden bir ricam var benim için yaparsan m.olurum ben yapıyorum yapıyorum olmuyor şu yıldızlı şifreleri facede açma işini tarif edilen gibi yapıyorum ama bir yerde hata yapıyorum sanırım şifreleri ne yapıp ediyor göstermiyor senden ricam sana yıldızlı bir şekilde şifreleri göndersem bana şifreleri çözüp ne olduğunu gönderirmisin lütfen gönderirsen çok memnun olurum sevgiler şifreler bunlar  


?????????????        bana ulaşmak istersen facebook adresm yılbay kırkalı görüşmek üzere eklersen saçlarım uzun

amazon88 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Oğuzhan Sari
05-02-2016, 09:38   |  #7  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Eski bir konu fakat denk geldiği için yazmak istiyorum. Çünkü halen daha bu konu hakkında net bir bilgiye sahip değiliz. Boşa uğraşmalarla vakit kaybetmeyin. Yapılması gereken çok basit.

Yıldızlı şifreleri çözmek imkansızla imkansızlık arasında kalmış bir durumdur. Bu şifrenin kullanıldığı programa göre ve şifrenin şifrelenme yöntemine göre değişiklik gösterir.

Bir web sayfası üzerindeki giriş formunda daha önceden giriş yapmış birinin bilgileri otomatik geliyorsa, bu tarayıcının şifre kaydetme özelliğidir.

Bir windows masaüstü yazılımında da şifreler otomatik tamamlama ile gelebilir. Buda o programın şifreleri kendi bünyesinde tutmasından kaynaklanır. Yani programı yazan kişi/kişiler tarafından beni hatırla uygulaması ile giriş yapılırken şifreyi saklama özelliği yapılmış olabilir. Bir web sayfası gibi kaynağı inceleyerek password ü text yapıp görüntüleyemezsiniz. Ha tabi şifre çözülebilir. Çözülür ama bu şifre çözme olayı şifrenin ne şekilde şifrelendiğine bağlıdır.

Bir web tarayıcısında form üzerinde otomatik olarak dolan kullanıcı bilgilerini zaten tarayıcının ayarlar bölümünden görebilirsiniz.
Chrome için şu yol : Sağ Üst Köşedeki Ayarlar Butonu (3 bar dan oluşan simge) > Ayarlar > Gelişmiş Ayarları Göster (Sayfanın en altında bir link olarak) > Şifreler ve Formlar başlığı altında "Şifreleri Göster" (bir link olarak)
Firefox için şu yol : Sağ Üst Köşedeki Ayarlar Butonu (3 bar dan oluşan simge) > Seçenekler >  Güvenlik > Kayıtlı Hesaplar (bir buton olarak) Açılan pencerede sağ alt kısımda bulunan "Parolaları Göster" butonuna tıklandığında parolalar listede gözükecektir.
Opera için şu yol : Tarayıcının Sol Üst Köşesinde Bulunan "Menü" butonu >  Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Parolalar > "Kayıtlı parolaları yönet" (bir buton olarak) (Opera nın penceresi aynı Chrome gibi görünüyor. Sanırım Opera'yı yeniden yazmışlar. Ve Chromium açık kaynağını kullanmışlar.)

Bu yolları takip ederek istediğiniz kayıtlı şifreyi görebilirsiniz.
Yani boşu boşuna CTRL + SHIFT + I (i 'nin noktasız hali) veya sağ tık incele yapıp password ü text yapmakla uğraşmaya gerek yok.
Eğer tarayıcı şifreyi kaydetmiş ise zaten kendi bünyesinde bunu size sunuyor.

Unutmadan hatırlatmak isterim ki!
Eğer bilgisayarda kullanıcı yetkiniz yok ise pencereyi açamazsın.
Eğer şifreli oturum açıyorsanız, pencereyi açmak için sizden oturum şifresi istenecektir.

Son Düzenleme: Oğuzhan Sari ~ 05 Şubat 2016 09:40
Oğuzhan Sari bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]