Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Yolda Okey ve Tavla Turnuvası

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink31 Tem 2011  11:56

Rekabetinartmasıyla birlikte otobüs firmalarının hizmet açısından müşteriye sunduklarıimkânlar genişliyor. Bir otobüs firması geçenlerde netbook kiralama hizmetiveriyordu ve üstelik çok ucuz fiyatlara. Ancak rekabetin sonu olmadığınıhepimiz biliyoruz ve geçenlerde çıkan bir habere göre artık otobüslerin kişiyeözel televizyonlarından.. devam
Semih DALKIRAN
www.firmabilgi.net
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink01 Ağu 2011  00:45

geçen konya'ya seyahat etmiştim genelde uçakla giderim ama sağlık sorunları yüzündne otobüsü tercih ettim baktım internet varmış dedim bi bakayım chip te neler oluyor www.chip.com yazdım bekleki sayfa açılacak Gülüş çok yawaş sözü bile yetmiyor anlatmaya dedim neyse kendi laptopumdan bağlanalım onu açtım internet çekmiyor çağırdım görevlilerden birini meğer otobüste olan sistem kendi netimin çekmesine engel oluyormuş az daha kavga çıkacaktı.Tabi bilimde çareler tükenmez telefonu açtım telefonla laptop arasındaki bağı kurdum ve chip'e öyle girmiştim....
(tabi otobüs şoförü dikizliyordu aynadan adam ayar olmuştu)
Güncelleme: kesko (01 Ağu 2011 00:47)

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Ağu 2011  04:52

Demokraside çağre tükenmez olmuş senin hesap :) bende sık sık yurtdışına seyhate giderim ancak şu bir gerçek ki şu anda Türkiyede hizmet eden büyük otobüs firmaların sunmuş olduğu olanakları (yemek hariç) uçaklar sunmuyor. Geçen 2+1 le istanbuldan ankaraya geldim ve uçakta görmediğim ilgiyi alakayı hizmeti otobüste gördüm :)
Semih DALKIRAN
www.firmabilgi.net
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Kahve oyunlari (Okey,Tavla,Pisti,batak,king..)wtarkan 3 26 Şub 2009  09:06
 Kahve oyunlari (Okey,Tavla,Pisti,batak,king..)wtarkan 2 28 Kas 2009  08:41
Online Oyun Scripti Okey Tavla Poker Omaha Texaswebgamepoker 2 17 Şub 2012  23:57
Facebook Uygulamalı Okey,Tavla,Poker Oyun Sistemlewebgamepoker 0 03 Nis 2012  01:18
Facebook Uygulamalı Okey,Tavla,Poker Oyun Sistemlewebgamepoker 2 02 May 2012  12:19
Bu sayfa 0,81 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu