|
Yeni Üye
|
01 Oca 2010 22:08
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Windows 7 kullanıyorum ve bir resim veya not defteri ile yazılmış yazıları masaüstü veya belgelerime kaydederken aşağıdaki uyarıyı veriyor. O uyarıya tamam dedikten sonra aynı yere tekrar kaydetmeyi denediğimde kaydediyor. İlk kaydetmemde uyarı vermesine rağmen kaydetmesini istediğim bölgeye kaydetmek istediğim dosyanın adında birşey oluşturuyor ama boyutu 0kb ayrıca açmaya çalıştığımda açılmıyor. Ayrıca bazen C: ve D: sürücülerine dosya keydederkende bu uyarıyı veriyor. Ama masaüstündeki bir klasörün içine, belgelerime veya direk masaüstüne kaydetmek istediğimde bu uyarıyı devamlı alıyorum. İnternetten indirdiğim dosyalarda dahil bu olaya. Yöneticiyim ve benden başka bir kullanıcı yok (Administrator gibi) sadece guests hesabı var ancak o da kapalı.(Anlatımda biraz bozukluk olabilir özür dilerim :)) Resim:
|
|
Son düzenleme: Fatih Kara ~ 01 Oca 2010 22:10 | |
|
Bildir
Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
01 Oca 2010 22:27
|
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Yeni Üye
|
01 Oca 2010 22:49
|
|
|
|
Üye
|
01 Oca 2010 23:05
Hayır hiçbirşey olmaz.Bunu yapmakla windows 7 ye tam hakim olacaksın ve artık sana hiçbir engel çıkarmıyacak.Dosya kayıtları ya da değişikliklerini rahatça yapabileceksin.Zaten bunu yapmak zorundasın.Yoksa win 7 devamlı bu engelleri çıkartacaktır.(Kendim ve pekçok arkadaş bu şekilde kullanıyor zaten korkacak bişey yok rahat ol...)
|
|
|
|
Yeni Üye
|
02 Oca 2010 13:48
Teşekkürler, yaptım ve işe yaradı :)
|
|