Youtube Gaming Açıldı

emirhanbulbul6161
26-08-2015, 22:38   |  #1  
emirhanbulbul6161 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2015

Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi olanYouTube yeni bir hizmetin açılışını başlatıyor. Youtube Gaming ismiyle açılacak olan yeni serviste sadece oyun üzerine videolar yer alacak. Bize sorarsanız böyle bir şey gerekli miydi, evet gerekliydi çünkü şuanda youtube’a baktığımız zaman bir çok oyun kanalı mevcut ve bu oyun kanallarının aboneleri en az 100.000 civarında seyrediyor.

Günümüzde Youtube’a oyun incelemesi izlemek için giren ziyaretçi sayısı oldukça fazla. Şuanda youtube’da 25.000’den fazla oyun kanalı olduğunu göz önünde bulundurursak youtube’un bu kararı oldukça iyi olmuş diyebiliriz.

Sadece oyunların bulunduğu bir video paylaşım sitesi kulağa gayet hoş geliyor. Yeni sistem sayesinde kullanıcılar arama yaparken oyunlarla ilgili videolar’la karşılaşacaklar.

Site üzerinde farklı bir sistem ise Trending Games bu sistem sayesinde o anda canlı yayınları, en çok izlenen oyun videolarnı görebiliyorsunuz.

Sitenin sağ kısmında Channel kısmı bulunuyor ve bu kısım üzerinden o an canlı yayın yapan kullanıcıları en çok izlenenden en az izlenene doğru olan bir sıralama ile takip edebiliyorsunuz.

gaming.youtube.com

Kaynak: http://www.pcwebim.com/youtube-gaming-acildi/