Zynga Chip Satış

TheDifference1
19-02-2017, 16:47   |  #1  
TheDifference1 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

Zynga Chip Satış

Chip satışı oyunlar üzerinde puan satın almayı ifade ediyor ve Zynga chip satış özellikle Facebook üzerinden kesintimiz şekilde oyuna devam etmek isteyenler için önemli bir durum. Ayrıca satış için farklı platformların olması, oyun devam ederken alınan chiplerin çok pahalı olmasıyla alakalı. Bu oyunu devamlı oynayanlar için sürekli çok ödeme yapmak istenmeyebiliyor. Dolayısıyla oldukça uygun fiyatlarda satın almak son derece cazip. Ama bu sefer de karşımıza chip satışı yapan sitenin güvenilirliği ve yapılan işlemlerden ne kadar emin olabiliriz şeklinde sorular çıkıyor. Söz konuş bir siteyi incelerken bazı kriterler bu açıdan son derece önemli. Yani gelişigüzel sitelerde alım satım yapmamanız gerekmekte.

Zynga Hakkında

Sosyal medyada birçok faklı oyunu bünyesinde barındıran Zynga,San Francisco merkezli bir video oyunu kuruluşudur. 2007 tarihinden bu yana dünya üzerinde milyonlarca kişiyi misafir ediyor. Firmanın en popüler oyunlarından biri poker ve bunu da yine facebook üzerinden oynayabiliyorsunuz.  Zynga Poker oyunu aslında strateji, risk ve kombinasyon üzerine tasarlanmış bir oyun.Her elin kazananı oyun sonuna kadar gizli kalıyor. Değişik etkenler oyun gidişatını yönlendirebiliyor. Online şekilde devam ederken chip satın almak gerekiyor. Bu sayede eliniz daha iyi değerlendirebiliyor.

ZyngaChip Satışı İçin Ne Yapılır?

Oyun devam ederken Zyngachip satış gerektiğinde bunu siteden yapmak istemiyorsanız, güvenli bir site arayışına girebilirsiniz. Seçim sırasında bazı detaylara dikkat etmek gerekiyor:

   Tüm detayları eksiksiz inceleyin,

   Banka hesap bilgileri kontrolü yapın çok sayıda banka hesap numarası olması avantajdır.

   İsteğe göre önce deneme için küçük miktarda işlem yapın.

   Sitenin kurumsallığını kontrol edin, amatör sitelerden uzak durun, canlı destek birimi önemlidir.

  Site seçtiğiniz varsayılırsa, üyelik ve sonrasında çip satış işlemini hesaba para yükleyerek gerçekleştirebilirsiniz. Banka işlem sürelerini, ücret ve limitleri dikkate almayı unutmayın.  Her banka farklı işlem ücreti alabiliyor. Zynga chip satış için diğer önemli detay teknik konularda istediğiniz zaman gereken bilgiyi alma durumunuz, ayrıca bilgilerinizin güvenliğinin nasıl sağlandığı konusu. Site yetkililerinden de bu konuda destek talep ediniz. Zynga ve diğer oyunlara chip satış için www.KLASGAME.com sitesini görebilirsiniz.