Altın Avcısı

Adeta bağımlılık yaratan bu altın toplama oyununu çok beğeneceksiniz.

Altın Avcısı

Popüler Altın Avcısı (Gold Miner) oyunu gösterişli grafikleriyle birlikte Android cihazlarınızda!

Bağımlılık yaratan oyun biçimi, güzel grafikleri ve enfes müziği oyun ihtiyacını kesinlikle tatmin edecek. Sınırsız seviyeleri ve ücretsiz oluşu, seni bir Altın Avcısı tutkunu yapacak.

Bir altın madencisisin ve işin en fazla miktarda altın ve elması çıkarıp kazanabileceğin en yüksek miktarda parayı kazanmak. Taş, fare ve TNT seni yavaşlatmak için engel çıkarabilir. Bir yerdeki görevi tamamlayıp ardından diğer yerlere gidebilmek için zamanla yarışmalısın.Oyunda madencilik yapmak için orman, mağara, dağ, plaj ve şehir gibi bir sürü güzel yere gidebilirsin.

Bir seviyeyi tamamladıktan sonra dinamit, güç, uğurlu çiçek, taş koleksiyonu kitabı, elmas parlatıcısı gibi takviye nesneleri edinebilirsin. Sonraki seviyede kolay bir şekilde oynamana yardımcı olurlar. Her bir nesneyi nasıl kullanacağını öğrenmek için oyunu keşfet.

Altın Avcısı'nda sana tanıdık gelecek klasik seviye tasarımı ve ortamı bulunacak. Ayrıca, PlayGame lider tablosunda skorunu arkadaşlarınla veya dünya çapındaki tanımadığın düşmanlarla kıyaslayabilirsin.

Okuyucu Yorumları