AVG Cleaner – Memory & Storage

Android cihazınızın performansını yükseltebilirsiniz.

AVG Cleaner –Memory & Storage

AVG Cleaner'ı şimdi ÜCRETSİZ indirerek boş alan açıp cihazınızın performansını ve hızını artırmaya yardım edin! Üstelik Türkçe arabirimle!

AVG Cleaner tarayıcı, çağrı ve mesaj geçmişlerini hızlıca silmenizi ve temizlemenizi sağlamanın yanı sıra istenmeyen RAM önbelleğine alınmış uygulama verilerini tespit edip bunları hem cihazın dahili belleğinden hem de SD karttan kaldırmanızı da sağlar.

AVG Cleaner v2.0 artık harika bir yeni özelliğe sahip -Uygulama Kaldırıcı - Kaldırılacak uygulamaları son kullanım tarihleri, kullandıkları veri ve pil miktarı ve boyutlarına göre kolayca ve hızlıca belirleyip seçmenizi sağlayan araçları sunar.

Şimdi ÜCRETSİZ indirin!

AVG Cleaner'ı kullanarak cihazınızın dahili belleği ve SD kartını aşağıdaki kriterlere göre izleyebilir, silebilir ve temizleyebilirsiniz:

> Tarayıcı geçmişi kullanımı: tarayıcı, uygulama mağazası, e-posta vb.
> Telefon çağrıları günlüğü: gelen, giden ve yanıtsız
> Kısa mesaj (SMS) günlüğü: alınan (okunmamış), alınan (okunmuş) ve gönderilen
> RAM önbellek işlemleri: arka planda çalışan işlemler

Yeni Uygulama Kaldırıcı araçlarını kullanarak uygulamaları kolayca ve hızlıca belirleyip kaldırın:

> Seyrek kullanılan uygulamaları son kullanıldığı tarihe göre görüntüleyin ve bunlar hakkında uyarılar alın
> Uygulamaları boyut, pil tüketimi veya mobil veri kullanımı kriterlerine göre görüntüleyin ve kaldırın

İsterseniz uygulamayı kullanım seviyesi ve kullanılabilir bellek ve alana bağlı olarak günlük veya haftalık gibi bir sıklıkta otomatik olarak çalışacak biçimde de ayarlayabilirsiniz.

İstediğiniz uygulama ve verilere daha fazla yer açmak için istenmeyen RAM önbellek verileri, eski tarayıcı geçmişi ile çağrı ve kısa mesaj (SMS) günlüklerini temizleyin.

Bellek kullanımının izlenmesi gereksiz RAM önbellek işlemlerinin belirlenip durdurulmasına da yardımcı olabilir. Bu işlemlerin durdurulması veya kaldırılması cihazınızın performansını geliştirebilir ve bir performans ve hız artırıcı olarak iş görebilir.

AVG Cleaner ile bellek ve alan kullanımını optimize edebilir ve Android™ cihazınızın daha yüksek performansta ve sorunsuz çalışmasını yardımcı olabilirsiniz:

> Kullanılmayan dosyaları silerek yeni uygulama, resim ve diğer içeriklere yer açın
> Çağrı ve mesaj geçmişinizi silin ve temizleyin
> Boş alan açmak için tarayıcı geçmişinizi silin
> Boş alan açmak için istenmeyen/kullanılmayan uygulamaları kaldırın

AVG Cleaner'ı hızlıca kurulabilmesi ve kullanıcı dostu olması için tasarladık; bu sayede cihazınızdaki istenmeyen depolanmış verileri, RAM önbellek işlemlerini ve uygulamaları hızlıca ve kolayca kaldırabilirsiniz. Bu işlemler bir performans ve hız artırıcı olarak da iş görebilir.

Öyleyse cihazınızı düzene sokup boş alan açarak cihazın daha hızlı ve sorunsuz çalışmasına yardımcı olun.

Şimdi ÜCRETSİZ indirin!

Okuyucu Yorumları