Colossatron

İnsanlığın karşılaşabileceği en büyük kaos şimdi başlıyor!

Colossatron

FRUIT NINJA VE JETPACK JOYRIDE'IN YARATICILARINDAN PATLAMAYA HAZIR YENİ BİR OYUN!

Colossatron: Büyük Dünya Tehdidi, insanlığa şimdiye kadar savaş açmış en büyük ve en güçlü yaratığın hikâyesidir. Ama bu sefer - kötü adam SEN olacaksın!

Tüm zamanların en dehşetli silahını yaratmak için savaş verirken, devasa robotik bir yılanın yönetimini elinize geçirin ve şehirleri kolayca yerle bir edin. Hedefiniz basit: HER ŞEYİ YOK EDİN!

General Bıyık'ın korkunç güçlerinin ve askeri birimlerinin üstesinden gelmek için Colossatron'u inşa edin ve şekillendirin. Tanklar, vinçli kamyonlar ve hatta bomba taşıyan uçaklar görünürde ezici sayılarda Colossatron'a akın ederken, muharebeler hızlı biçimde şiddetlenecek.

Başarının anahtarı, renkli Güç Çekirdeklerini ortaya çıktıkça bağlayarak Colossatron'u inşa etmekte yatıyor. Farklı renkler ve kilidi açılabilen cihazlar, binlerce potansiyel kombinasyonla daha büyük, daha harika silahlar ve daha güçlü Güç Çekirdekleri oluşturmak için birleştirilebilir. En üstün Colossatron stratejisti olmak için, emrinizdeki her şeyi kullanın!

Kargaşa, Action News 6 helikopteri aracılığıyla, Rick Dalton ve Katie Hazard'dan düzenli hikâye güncellemeleriyle canlı olarak yayınlanıyor. Savaş dünya genelinde şiddetli bir hızda devam ederken, yardımcı hasar sayacı ilerlemenizi izler.

Colossatron: Büyük Dünya Tehdidi, hızlı, eğlenceli ve aralıksız aksiyondur. Savaş ŞİMDİ başlıyor!

TEMEL ÖZELLİKLER:

Kaotik Sefer – Tüm dünyayı kapsayan yıkıcı bir izlekte yedi kıtayı patlatarak yolunuzda ilerleyin!

Epik Bölüm Sonu Çatışmaları –Hiddetli bir hayatta kalma savaşında, devasa robotlara, balistik savaş helikopterlerine ve daha fazlasına meydan okuyun!

Tahrip Edici Silahlar – Devasa bir güçlü silahlar cephaneliği, etkileyici güncellemeler ve yüksek teknolojili cihazlarla düşmanlarınızı ezin. Binlerce potansiyel kombinasyon bulunmaktadır!

Gergin Hayatta Kalma Mücadeleleri – En üst düzeydeki beceri ve strateji testlerinde arkadaşlarınıza karşı yarışın. Yürekten cesaretiniz için küresel Oyun Merkezi liderlik sıralamaları aracılığıyla izinizi bırakın!

Okuyucu Yorumları