Fantasy Manager Football 2015

Dünyanın en popüler futbol menajerliği oyunlarından biri.

Fantasy Manager 2015

FANTASY MANAGER 2015 - EN SON FUTBOL MENAJERİ! Dünya genelinde 1.200'den fazla RESMİ OYUNCUYA imza attırabilir ve 50'den fazla RESMİ KULÜBÜ yönetebilirsiniz. Ya da kendi takımınızı oluşturabilir ve binlerce kullanıcıyı yenebilirsiniz. Bu yıl eklenen tüm yeni özellikler hakkında bilgi edinin.

TELEFONUNUZ İÇİN EN ÇOK BAĞIMLILIK YAPAN MENAJER OYUNU
Sizin takımınız. Sizin kulübünüz. Oyuncularınıza imza attırın, antrenman yapın, meydan okuyun, binlerce rakibi yenin ve RAKİPLERİNİZİ KORKUTUN!

DAHA FAZLA OYUNCUYLA KONTRAT YAPIN, DAHA FAZLA KULÜBÜ YÖNETİN
Real Madrid, Valencia, AS Saint-Étienne, Manchester City, FC Schalke 04, FC Porto, SL Benfica, AS Roma, Inter Milan, APOEL, FC Shakhtar Donetsk, Zenit, Corinthians, Boca Juniors gibi takımların forvet, orta saha, defans ve kalecileri ile kontrat yapın. Oyunculara antrenman yaptırın, seviyelerini yükseltin, yeteneklerini geliştirin ve ilk dakikadan itibaren sahaya sürün. Çok çalışırsanız, yenilmez bir takımınız olacaktır.

FUTBOLDAN İYİ ANLAR MISINIZ? LİGE HAZIR MISINIZ?
Lig gibi uzun bir mücadele futbolu ne kadar iyi bildiğinizi ortaya çıkaracaktır. Fantasy Manager oyunu Lig üzerine kuruludur ve her maçta bütün gücünüzü kullanarak bir üst klasmana yükselmek için mücadele etmeniz gerekir. En iyilerle oynayın ve futbolu herkesten daha iyi bildiğinizi kanıtlayın.

RAKİPSİZ OLACAKSINIZ
En iyi forvetleri alın ve rakip defansın onları daha görünce nasıl titrediğini seyredin. Rakiplerinizi nasıl yenmek istediğinizi siz seçin: Bire bir maçlar ya da turnuvalar. Rakipleriniz hazır olsun!

ARKADAŞLARINIZA VE BİNLERCE BAŞKA KULLANICIYA KARŞI OYNAYIN
Arkadaşlarınız sizinle oynamak, oyunda ilerlemenize yardım etmek ve elbette SİZİ YENMEK isteyecektir!

OYUNCU DEĞERLERİ GERÇEK HAYATA GÖREDİR
%100 gerçek! Bu oyunu çok gerçekçi yapan özelliklerden birisi de oyuncularınızın oyuncu değeridir. Bu puanlar oyuncuların gerçek hayattaki performansına bağlı olacaktır ve yeni bir özellik olarak oyuncuların oynadığı turnuvaya göre değişebilecektir.

DONANIM VE GELİŞTİRME ARAÇLARI
Takımınızı sanal donanımlarla güçlendirin. Sanal donanımlarınız ne kadar fazla ise, maçları kazanma şansınız o kadar yüksek olacaktır!

FANTASY MANAGER FOOTBALL oyununu ücretsiz olarak indirin ve bir resmi takımın veya kendi oluşturduğunuz takımın başına geçin.

Okuyucu Yorumları