Goal One - Didier Drogba

Dünyanın en sıradışı futbol menajeri olabilir misin?

Goal One - Didier Drogba

Yeni bir takım yeni bir futbol menajeri arıyor. Aradıkları kişi SEN olabilirsin!

Her zaman kendi klübünü yönetmenin hayalini mi kurdun? Artık hayallerin gerçeğe dönüşüyor! Goal One sana hayallerini gerçekleştirebilme fırsatı veriyor! Chelsea'nin en skorer 4. oyuncusu Didier Drogba'nın desteğiyle, bir çaylak menajer olarak başlayacaksın ve kendi takımını sıfırdan kuracaksın.

Takımının adını, logosunu ve formasını seçip onu zirveye taşı. Bu süreçte takımını zorlayacak birçok başka oyuncuyla karşılaşacaksın. Rakiplerin üstünde çalış, zayıf noktalarını bul ve sömür, onlara karşı stratejiler geliştir ve onları yen!

Didier Drogba gibi yüksek kaliteli oyuncular yetiştirmeyi başarabilecek misin? Hemen dene! Goal One - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan Afrikalı oyuncu rekorunun sahibi tarafından destekleniyor : Didier Drogba'nın ta kendisi! Onun yardımıyla, takımın için harika oyuncular bul ve takımına taktik avantaj sağlamak için oyuncu özelliklerini geliştir!

ÖZELLİKLER

- Ücretsiz oyna - Günlük limit ya da başka kısıtlamalar yok
- Takımını sıfırdan yarat - İsmini, formasını seçerek hayallerindeki takımı yarat.
- Yıldızlar Karması seviyesine gelene dek tüm oyuncularını yetiştir - Her oyuncunun güçlü yanlarını geliştir ve bu özelliklerini farklı stratejiler yaratmak için kullan
- Her maçı canlı izle - Rakiplerini analiz et ve gerçek zamanlı strateji değişiklikleri yap
- Başka takımlardan oyuncu transfer et - Kadronu mükemmelleştirmek için oyuncu al ve sat.
- Kendi stadını inşa et - Taraftarlarından ve sponsorlarından maddi destek alarak mümkün olan en iyi stadyumu inşa et!
- Arkadaşlarınla oyna - Arkadaşlarınla rekabet et ve Kupa Şampiyonu olarak değerli ödüller kazan.
- Futbolcuların meşhur birer yıldız olana dek ligde yüksel ve turnuvalarda kupalar kazan! Futbol bilgini geliştir ve herkese ne kadar yetenekli bir menajer olduğunu ispat et.
- Zafer için savaş ve Yıldızlar Karmasından daha iyi olduğunu kanıtla! Goal One'ı hemen indir ve Didier Drogba'nın desteği ile zirveye çık.

Okuyucu Yorumları