Golden Manager - Gerçek Futbol

Mourinho, Guardiola veya Van Gaal'den daha başarılı olabilir misin?

Golden Manager

Golden Manager, kendi kulübünü oluşturup bir futbol menajeri olarak tarihe geçmek için dünyanın her yerinden gelen kullanıcılara karşı rekabet edebileceğin, en iyi liglerde oynayan, birinci sınıf gerçek futbolcuların yer aldığı bir ücretsiz çevrimiçi futbol oyunudur.

Yeni alınan oyuncuları, antrenman oturumlarını, takımının taktiklerini ve bilet fiyatlarını yönet. Her gün canlı maç oynamanın keyfini çıkar, rakiplerini yenmek ve takımını sürekli kazanan, durdurulamaz bir gol makinesine dönüştürmek için yapılacak değişiklikler, takımının morali ve mücadele gücü ile ilgili kararlar al.

Basit bir takımla başla, zaman içinde gitgide daha iyi bir menajer ol ve en iyi takıma sahip olana kadar durma! Oyun taktiğin için gerekli olduğunu düşündüğün oyuncuları almak için ihalelerdeki en yüksek teklifi ver. Takımını en iyi 11 FIFA oyuncusu ile kur ve inanılmaz goller at!

Takımının Golden Manager'deki önemli turnuvalara katılmasını sağla: Champions League, Challenge League veya Kerad Turnuvası'na. Bu kupaları sadece birkaç menajer kendi kupa odasında sergileyebilir!

Oyun Özellikleri:

- Ücretsiz
- Çok platformlu
- FIFPro lisansına sahip gerçek futbolcular al.
- Golden kategorilerine ulaşana kadar Lig'de başarılar kazan.
- Takımına her maçtan önce antrenman yaptır.
- Dünyanın her yerinden gelen menajerlere karşı heyecanlı, canlı maçlar oyna.
- Önemli turnuvalar: Lig, Champions League, Challenge League, Kerad Turnuvası ve GM Kupası.
- Kulübünü mali açıdan destekleyecek gerçek sponsorlar: Nike ve Coca-Cola.

Mourinho, Guardiola, Low, Van Gaal, Ancelotti veya Luis Enrique'den daha başarılı olabileceğini düşünüyorsan, işte bunu göstermenin zamanı geldi. Futbol kulübünü sıfırdan oluştur ve menajer olarak yeteneklerini göster. Messi, Cristiano Ronaldo, Gerard Piqué, Rooney, Courtois, Dani Alves, Marcelo, Arturo Vidal, Gareth Bale, Iniesta, Pogba, Neymar, Luis Suárez, Kun Agüero, Cesc Fabregas, David Silva, Alexis Sánchez, James Rodríguez veya ilk 11'ini sahada yenilmez kılmak ve rakiplerinden daha fazla gol atmak için gerekli olduğunu düşündüğün, en iyi FIFA kulüplerinde oynayan diğer üst düzey oyuncuları alarak en iyi takımı oluştur!

Takımına her maçtan önce antrenman yaptır ve oyuncularının rakiplerini yenmelerine yardımcı olacak hücum, pas ve savunma yeteneklerini güçlendir. Rakiplerini maç maç incele ve rakibinin niteliklerine karşı en iyi taktiği seç. Maç sezonu geldiğinde, her gün en az bir maça çıkacak ve zafere ulaşması için takımını dakika dakika geliştirebilecek değişiklikler yapacaksın. Maçın farklı aşamalarında düzeltmeler yapmak için oyuncularının morali ve mücadele gücünde hangi değişiklikleri yapacağına karar ver. Rakiplerine göre daha hızlı kararlar al ve diğerlerinden daha yetenekli olduğunu göster.

Sezon başında belirlenen hedeflere ulaşabilmen için her maça sanki en önemli maçına çıkıyormuşsun gibi hazırlan. Lig, Champions League ve GM Kupasını kazan. Aynı sezon içinde üçünü de kazanabilir misin? Bunu çok az kişi yapabilir, ama bunu başarırsan arkadaşların seni kıskanır ve en iyi menajer olursun! Kupa odan da tarihe geçer ve bunu diğerleriyle paylaşabilirsin.

Golden Manager'de futbol menajeri olarak tarih yazmaya başla!

Golden Manager oynamak için etkin bir internet bağlantısı gerekir.

Okuyucu Yorumları