Kargo Takibi

Türkiye ve Dünya çapındaki kargolarınızı tek uygulama ile takip edin

Kargo Takibi

Uygulama Türkiye'de ve dünya da hizmet veren aşağıdaki kargo şirketleri tarafından taşınan paketlerinizi tek bir arayüz üzerinden sorgulamanızı sağlar. Ayrıca en son girilen takip numaralarını (1 taneden fazla için uygulama içi satın alma gerekir) hatırlar ve tekrar yazmak zorunda kalmazsınız.

Uygulamanın benzerlerinden en büyük farkı, sadece aktarım bilgilerini değil, kargonuza ait, ödeme, tahmini teslim tarihi, gönderen vb. çeşitli bilgileri de göstermesidir. Bu bilgilerin hepsi tüm kargo şirketleri tarafından sağlanmayabilir. Örnekler için ekran görüntülerine bakabilirsiniz. Ayrıca uygulama Türkiye'ye özel olduğu için Türk kargo şirketleri'de içermekte ve gerektikce güncellenmektedir.

Şuanda aşağıdaki kargo şirketleri desteklenmektedir:
- Yurtiçi Kargo
- Aras Kargo
- MNG Kargo
- Sürat Kargo
- PTT Kargo
- Metro Kargo
- PTS
- UPS
- DHL
- Fedex
- TNT
- USPS
- Royal Mail
- PTT Yurt Dışı
- China Post
- Hong Kong Post
- EMS
- Singapore Post
- Korea Post
- Swiss Post
- Royal Mail
- Russian Post
- Aramex
- GLS
- Chronpost
- Kazpost
- PostNL
- Seur
- Indian Post
- Thailan Post
- Yanwen
- Paypal Package
- Correos
- Japan Post
- Blue Dart
- YRC

Girilen kargo numarasından çoğu zaman ilgili kargo şirketi otomatik olarak bulunabilir, takip numrasının hangi kargo şirketine ait olduğunun anlaşılamaması durumunda da ilgili şirketi el ile ekrandan seçebilirsiniz. İsterseniz takip numaralarına isim verebilir ve birden fazla kargonuz olduğu durumda hangi numranın hangi ürüne ait olduğunu hatırlamak zorunda kalmazsınız.
Yurtiçi, MNG ve Sürat Kargo için kargonuzun varış ve çıkış şubelerine ait telefon numaralarını sorgu sonuç sayfasında gösterir ve üzerine basarak direk arayabilirsiniz.
Uygulama tablet ve yatay ekran modları için özel ekranlara sahiptir.

Okuyucu Yorumları