Nitro Nation Racing

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi yarış oyunlarından biri.

Nitro Nation Racing

Şehrin caddelerinde gerçek yarışçılarla mücadele edeceğiniz muhteşem bir yarış oyunu sizi bekliyor.

Çarpıcı spor arabalara ve müthiş 3D grafiklere sahip bir yarış oyunu olan Nitro Nation Racing nefes kesiyor! Çevrimiçi rakiplerinize meydan okuyun, onları yarışlarda yenin ve para kazanarak muhteşem arabalar satın alın.

MÜTHİŞ ARABALAR
Spor arabalara olan tutkunuzun farkındayız! Nitro Nation Racing size 20'den fazla gerçek araba seçeneği sunuyor: BMW, Dodge, Ford, Chevrolet, Volkswagen, Nissan, Mazda, Honda ve daha fazlası...

NEFES KESEN YARIŞLAR
Şehrin caddelerinde nefes kesen yarışlar! Nitro tankınız doluysa yarışı kazanabiliy miyim endişesi yaşamanıza gerek yok. Biraz beceri ve özveri yeterli!

GERÇEK YARIŞÇILAR
Dünyanın çeşitli ülkelerinden Çevrimiçi yarışçılar size meydan okuyor. Şimdi yeteneklerinizi sergilemenin ve onlara günlerini göstermenin tam zamanı.

MODİFİYE SEÇENEKLERİ
Arabanızı satın aldığınız şekliyle kullanmak zorunda değilsiniz. Garajınıza gidin ve arabanızı hem görsel hem de güç olarak geliştirerek yarışlarda avantaj kazanın.

MUHTEŞEM GÖRSEL EFEKTLER
Android cihazlarınızda görebileceğiniz en yüksek kalitede grafik efektleri. Akıcı animasyonlar sayesinde yarışlar daha da zevkli.

Okuyucu Yorumları