Rus Yarışçısı

Rusya'nın karlı yollarında müthiş bir yarış sizi bekliyor!

Rus Yarışçısı

Rus Yarışçısı – Rus kışın zor koşullarında sürüş simülatörüdür. Efsane Rus arabasını karlı karayollarda sürüp, trafiği geride bırakınız. Zorlu yol koşullarında araba sürmeyi deneyiniz. Seçeneklerin bolluğu dikkat çekicidir. Arabayı hem en basit şekilde hem de en zor ve gerçekçi bir şekilde sürebilirsiniz. Oyunda gün geceğe dinamik olarak dönüyor, bundan dolayı sabah akşam, günün her saatte arabayla gezdiğiniz gibi yolculuk yapabilirsiniz.

Dört arabadan birini seçebilirsiniz: efsane olan rus "kopeyka" (VAZ 2101), iki tane spor araba ve pikap arazi aracı.

Bu yarış oyununda araba sürme tarzınızı istediğiniz gibi değiştirip, arabanızı trafik akımı içinde ya sakin ve güvenli yada aşırı yarış şekilde sürebilirsiniz.. Ayrıca, arabanın hal ve gidişinde gerçekçilik seviyesini münferit olarak seçebilirsiniz, eğlenceli ve basit veya sürüş becerilerinizi göstereceğiniz maksimum olarak gerçekçi.

Dikkat! Bu oyun, yeterinceye kadar gerçekçi olup, sokak yarışlara katılmak için eğitim aracı olarak kullanılmaz. Gerçek hayatta bunları tekrar etmeyiniz. Yoğun trafikte gerçekleştirilen sanal yarışının tadını çıkarınız, ancak, lütfen, gerçek yollarda trafik kurallarına uyup dikkatli olunuz.

Oyunun özellikleri:
- İyi grafik;
- Gerçekçi fizik özellikleri;
- Sabah-akşam değişiklikleri;
- Kokpit manzaralı 4 araç;
- İki mod: "Simülatör" ve "Eğlenceli".

Okuyucu Yorumları