Sesten Yazıya Çeviri TTS

Konuştuklarınızı farklı dillere çeviren harika bir uygulama.

Sesten Yazıya Çeviri TTS

Sesten Yazıya Çeviri TTS konuşmayı yazıya dönüştüren kullanışlı ve eğlenceli bir ses tanıma, çeviri (tercüme) ve TTS uygulamasıdır.

Tek kelime yabancı dil bilmeden bir yabancı ile sohbet edebilirsiniz. Bu program dil eğitiminde de size kolaylık sağlayacaktır. Tüm dilleri konuşmayı bu uygulama ile öğrenebileceksiniz. Konuşarak not alabilirsiniz ve aldığınız notları kopyalayabilirsiniz, e-mail, SMS ve Whatsapp, Viber, Skype vb. anlık mesajlaşma uygulamalarıyla arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Ayrıca bu notları internette aratabilirsiniz.

Sesten Yazıya Çeviri TTS sizi yazma zahmetinden kurtarır. Sesten yazıya, yazıdan sese (TTS), sesli çeviri (tercüme), sözlük fonksiyonlarını bir arada bulabileceğiniz tek uygulama !

Program ses tanıma ve çeviri hizmetleri için aktif internet bağlantısına gereksinim duymaktadır. İnternet paketi kullanmanız önerilir. Programda reklam bulunmaktadır. Reklamsız kullanım için bağışta bulunabilirsiniz. Tüm uygulama izinleri reklam gösterimi içindir.

Desteklenen Diller:
İngilizce, Fransızca, Arapça, Türkçe, İspanyolca, İtalyanca, Bulgarca, Katalanca, Çekce, Danca, Yunanca, Estonya, Farsca, Fince, İbranice, Hintce, Haiti, Macarca, Endonezce, Japonca, Korece, Litvanyaca, Tetonca, Malay, Felemenkce, Norvecce, Lehce, Portekizce, Romence, Rusca, Slovakca, Slovence, İsveççe, Tayca, Ukraynaca, Urduca, Vietnamca, Çince

Okuyucu Yorumları