Shadow Kings

Devasa bir ordu kur ve onurlu bir gelecek için savaş!

Shadow Kings

Shadow Kings'in ilginç fantazi dünyasına gir: Asi cüceler ve kendine güvenen elflerle gücünü birleştir ve gölgelerin sefil güçleri ile savaş!

Bu ücretsiz sürükleyici ve eğlenceli oyun ile yeni bir boyut deneyimle. Şehrini orklara, goblinlere and trollere karşı koru! Güç ve onur elde etmek için savaş veya diğer oyuncularla ittifaklar kur. Üstelik tamamen TÜRKÇE!

MMO Shadow Kings'de şehrinin kaderini sırlar ve tehlikeler dolu inanılmaz 3 boyutlu dünyada elinde tutarsın. Cinlerden, cücelerden ve insanlardan oluşan devasa bir ordu kur . Baltalarını keskinleştir, yayını çek ve barbar rakiplerine karşı savaşa gir.

Şehrini devasa bir metropol yap. İnsanlarını kalın duvarların arkasında koru ve bunun karşılığında vergilerini topla. Ticaret yap ve ekonominin çarklarını döndür. Kötü huylu düşmanlarını ez, saldırgan komşularına biraz nezaket öğret ve sınır karakollarını ele geçirerek etkini artır. Yalnız başına savaş veya diğer oyuncularla ittifak kur. Prestij, güç, ve üstünlük için tüm krallıkta şimdi mücadele başladı!

Shadow Kings Oyna– Empire: Four Kingdoms'un yapımcılarından yeni bir inşaat ve strateji oyunu – şimdi Android akıllı telefon veya tabletinde.

** ÖZELLİKLER **

- ÜCRETSİZ oyun eğlencesi
- Animasyonlu şekiller, binalar ve komik süslemeler
- Özgün, eğlendirici 3D grafikler ile komik ve canlı bir dünya,
- Sana ait yönetebileceğin bir şehir ve istediğin gibi genişletebilirsin
- Ekonomini etkileyecek kaynak üretimi ve ticaret
- Değişik yeteneklere sahip muazzam bir ordu
- İyi ve kötü arasında heyecan verici fetihler ve destansı savaşlar
- Strateji ve aksiyon olağan PvE ve PvP etkinlikler
- Yardımcı olan ittifaklar ve karmaşık diplomasi
- Sonsuz çeşitlilikte oyun eğlencesi – kendi başına veya gruplarla

Not: Oyunu oynamak için internet veya ağ bağlantısı gereklidir!

Okuyucu Yorumları