Sözcük Bulmaca

Karışık harfleri birleştirerek gizli kelimeleri bulmalısınız.

Sözcük Bulmaca

Haydi sözcük bulmaca tutkunları buraya!!! Sözcükleri en hızlı siz bulun, yüksek puanlar kazanın ve arkadaşlarınızla ve diğer Sözcük Bulmaca oynayanlarla yarışın...

Sözcük Bulmaca 5x5'lik bir tahtaya karışık bir şekilde yerleştirilmiş 12 kelimeyi en hızlı şekilde bulma oyunudur. Sözcükleri parmağınızı her bir harften sonra sağa, sola, yukarı, aşağı veya çapraz harflere götürerek bulabilirsiniz.

Kelime buldukça kelimenin uzunluğuna ve geçen süreye göre puan hesaplanır. Kelime uzunluğu alınan puanı artırır. Aynı zamanda kelimeler ne kadar kısa sürede bulunursa alınan puan da o kadar fazla olur.

Bütün kelimeleri bulduğunuzda aldığınız puan sunucuya gönderilir. Bu puanlar Google Play'in sağladığı yüksek skorlar servisi kullanılarak sıralanır. Sıralamalar günlük, haftalık ve tüm zamanlar olmak üzere ayrı ayrı tutulur.

Oyunu hem Online (Çevrimiçi) hem de Offline (Çevrimdışı) olarak oynayabilirsiniz. Online oynayabilmeniz için Google+ hesabınızla oturum açmanız gerekir. Oturum açmadan Offline olarak da oynayabilirsiniz. Ancak Offline oyun sırasında kazandığınız puanlar sıralamaya katılmaz. Bir başka deyişle Offline modda skorunuz sunucuya gönderilemediği için yüksek skor olarak değerlendirilemez.

Herkese iyi eğlenceler...

Okuyucu Yorumları