TC App Booster-Run apps Faster

Bu harika uygulama ile Android cihazınızın performansını yükseltebilirsiniz!

TC App Booster

TC APP Booster, cihazınızın performansını iyileştirmeye, belleği boşaltmaya ve sosyal uygulamalarınızı hızlandırmaya yardımcı olmak üzere tasarlanmış en efektif ve güvenli Android uygulamasıdır.

Sadece hayal edin – kısa sürede Facebook©, WhatsApp©, Instagram© ve WeChat© gibi 200'den fazla uygulamadaki şaşırtıcı hızın keyfini çıkarabilirsiniz. İşte TC APP Booster'ın başlıca özellikleri:

Roket Hızlandırıcı — Telefonunuzu tek bir dokunuşla hızlandırın. Rutin temizlik, günlük çöpleri ve sosyal uygulamaların artık dosyalarını temizleyerek belleği boşaltır ve depolama alanını geri alır.

Derinlemesine Temizlik — TC APP Booster, sosyal uygulamaların ürettiği çift verileri tespit ederek telefonunuzu tam olarak optimize eder. Ardından etiketleri kullanarak resim ve videoları yönetir. Tek bir temizlikle %80'e varan oranda belleği geri kazanmanıza yardımcı olur, böylece sosyal uygulamalarınız daha hızlı çalışır.

Uygulama kilidi — Sosyal uygulamalardaki verilerinizi emniyete almak ve ödemelerinizi kötü amaçlı işlemlere karşı korumak için bir anahtar kod kullanın.

Hız – TC APP Booster, sosyal uygulamaların ürettiği resim, video ve diğer verileri etiketlerle yöneterek optimize eder. Bu etkili ayarlama sayesinde hızda hemen artış hissedersiniz.

Güvenlik – TC APP Booster, sosyal uygulamalarınızı ve tüm verilerinizi uygulamanın eşsiz şifreleme özelliğiyle açık noktalara karşı korur. Bir başka deyişle, özel şeylerin size özel kalmasına yardımcı oluruz.

Tamamen Reklamsız – Can sıkıcı reklamlar ve istenmeyen eklentiler olmaksızın Android cihazınızda kesintisiz TC APP Booster keyfini çıkarabilirsiniz. Harika.

Okuyucu Yorumları