YouTube'da Ücretsiz Karaoke

Bu müthiş uygulama ile içinizdeki şarkıcıyı dışarıya çıkarmanın tam zamanı!

YouTube'da Ücretsiz Karaoke

Bu müthiş uygulama ile içinizdeki şarkıcıyı dışarıya çıkarmanın tam zamanı!

Yokee™, Youtube'daki şarkıları söyleminizi, sesinizi göstermenizi ve içinizdeki yıldızı açığa çıkarmanızı sağlayan ücretsiz bir Karaoke uygulamasıdır!

Kalplerinden gelerek Yokee™ ile şarkı söyleyen milyonlarca Karaoke hayranına katılın:

ŞARKI SÖYLE, KAYDET, PAYLAŞ - KARAOKE TARZI!

* ŞARKI SÖYLE: Favori şarkıcılarınız tarafından söylenen şarkıları bulmak için farklı tarzlarda ve konularda sınırsız sayıdaki Youtube müzik videolarına göz atın. Ayrıca, istediğiniz dilde söyleyebilirsiniz!

* KAYDET: Bir şarkıyı seçtiğinizde, şarkı sözlerini söylerken sesinizi kaydedin, isterseniz eko veya yankı gibi özel ses efektlerimizden bazılarını ekleyebilirsiniz. Daha iyisine ulaşmak için istediğiniz kadar tekrar kayıt yapabilirsiniz.

* Facebook aracılığıyla performansınızı tüm dünyayla PAYLAŞIN, arkadaşlarınızın performanslarını dinlemek için bağlanın ve kayıtlarını değerlendirin.

ÜCRETSİZ OLARAK KALBİNİZDEN GELENİ SÖYLEYİN

- Yokee™, Youtube'un sınırsız sayıda şarkı ve video özelliğiyle ücretsiz şarkı söylemenizi sağlar. En iyi karaoke şarkıları ve şarkı sözleri için daima Youtube'u tarıyoruz ve her gün yeni müzik, şarkı ve video ekliyoruz.

- Favori hit şarkılarımızdan bazılarını karaoke şeklinde söylemek için YouTube sayfamıza göz atın: www.YouTube.com/user/YokeeChannel :

- 'Let It Go' by Idina Menzel
- 'Chandelier' by Sia
- 'All of me' by John Legend
- 'Happy' by Pharrell Williams
- 'Counting Stars' by OneRepublic
- 'Stay' by Rihanna
- 'All About That Bass' by Meghan Trainor
- 'What Makes You Beautiful' by One Direction

Ve binlerce fazlası!

Yokee™ ile, Karaoke hiç bu kadar Eğlenceli olmamıştı. Diğer bütün karaoke uygulamalarından daha iyi olduğunu düşünüyoruz, ancak sadece söylediklerimize bakmayın, Yokee™ Karaoke uygulamasını indirin ve kendiniz deneyin!

Okuyucu Yorumları